Çözüldü 2 Disk birleştirirken veriler kaybolur mu?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Katılım
28 Nisan 2020
Mesajlar
4.871
Makaleler
2
Çözümler
27
Yer
Universitetet i Agder
Oyun yüklediğim diskimin depolama alanı azaldı. Dolayısıyla bir tane daha HDD alana kadar yer açmak istiyorum.

İçinde hiçbir veri olmayan bir diskim var. Bu diski, oyunlarımı yüklediğim disk ile birleştirirsem depolama alanım bayağı artıyor. Fakat bu diskleri birleştirirken herhangi bir veri kaybı olur mu ondan korkuyorum. Yüksek GB'lı oyunları tekrar indirmeye hiç niyetim yok çünkü.
Ek olarak, birleştirmeye çalıştığım zaman şöyle bir uyarı çıkıyor. Ne demek istediğini tam anlayamıyorum.

 
Son düzenleyen: Moderatör:
Disk yönetiminde boş diski silip dolu diskinize sağ tıklayıp genişlet diyince olur sanırım.
Evet, öyle yapıyorum. Sonrasında birleştirmek istediğim diski seçip genişlet diyorum. Ardından bu uyarı çıkıyor. Ne anlama geldiğini pek anlayamadım, verilerin de kaybolacağından korktum. Disk birleştirmede veriler siliniyor mu?
 
Silinir hocam. Önemli olanların yedeğini almaya çalışın.
 
Çözüm
Silinir hocam. Önemli olanların yedeğini almaya çalışın.
Yedeğini bir şekilde almaya çalışayım bari hocam. Aslında Red Dead Online'ı silsem 100 GB'lık bir yer açılıyor ve bu beni yeni bir HDD alana kadar götürür. Teşekkür ederim.
 
Silinir hocam. Önemli olanların yedeğini almaya çalışın.
Durumu yanlış anlamış olabilirim. Ben her seferinde böyle yapıyorum ve silinmiyor. SSD kullanıyorum, bu yüzden herhalde.
 
Silenebilir hocam. Fakat silinmeyen yöntemler de varmış. Bakabilirsiniz. İşleme göre siliniyor. Minitool ile silinmiyormuş
 
Durumu yanlış anlamış olabilirim. Ben her seferinde böyle yapıyorum ve silinmiyor. SSD kullanıyorum, bu yüzden herhalde.
Durumu yanlış anlamış olabilirim. Ben her seferinde böyle yapıyorum ve silinmiyor. SSD kullanıyorum, bu yüzden herhalde.
Teşekkür ederim arkadaşlar. Ama Red Dead Online, depolama alanımı sonuna kadar kullanan, oyununu kaldırdığım zaman 170 GB'lık bir alana sahip oldum. Nisan ayının ortalarında 1 TB'lık bir HDD alacağım, o zamana kadar götürür bu boş alan.
 
Eklenmek istenen kısım siliniyor sadece.
Bir kısmı silip diğer kısma ekliyoruz; eklediğimiz yerdekiler silinmiyor. Eklediğimiz diğer kısım siliniyor.

Yanlışım varsa düzeltin lütfen.
 
Doğru hocam. Zaten arkadaşım da bunu kurtarmak istiyor. Minitool daha garanti olur.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…