Oyun yüklediğim diskimin depolama alanı azaldı. Dolayısıyla bir tane daha HDD alana kadar yer açmak istiyorum.
İçinde hiçbir veri olmayan bir diskim var. Bu diski, oyunlarımı yüklediğim disk ile birleştirirsem depolama alanım bayağı artıyor. Fakat bu diskleri birleştirirken herhangi bir veri kaybı olur mu ondan korkuyorum. Yüksek GB'lı oyunları tekrar indirmeye hiç niyetim yok çünkü.
Ek olarak, birleştirmeye çalıştığım zaman şöyle bir uyarı çıkıyor. Ne demek istediğini tam anlayamıyorum.
Evet, öyle yapıyorum. Sonrasında birleştirmek istediğim diski seçip genişlet diyorum. Ardından bu uyarı çıkıyor. Ne anlama geldiğini pek anlayamadım, verilerin de kaybolacağından korktum. Disk birleştirmede veriler siliniyor mu?
Yedeğini bir şekilde almaya çalışayım bari hocam. Aslında Red Dead Online'ı silsem 100 GB'lık bir yer açılıyor ve bu beni yeni bir HDD alana kadar götürür. Teşekkür ederim.
Evet, öyle yapıyorum. Sonrasında birleştirmek istediğim diski seçip genişlet diyorum. Ardından bu uyarı çıkıyor. Ne anlama geldiğini pek anlayamadım, verilerin de kaybolacağından korktum. Disk birleştirmede veriler siliniyor mu?
Bilgisayarın performansını arttırmak için harddiski birleştirmek istiyorum ama format attığımda arşivlediğim dosyalar silinmesini istemiyorum. Ne yapmam lazım?
Teşekkür ederim arkadaşlar. Ama Red Dead Online, depolama alanımı sonuna kadar kullanan, oyununu kaldırdığım zaman 170 GB'lık bir alana sahip oldum. Nisan ayının ortalarında 1 TB'lık bir HDD alacağım, o zamana kadar götürür bu boş alan.
Bilgisayarın performansını arttırmak için harddiski birleştirmek istiyorum ama format attığımda arşivlediğim dosyalar silinmesini istemiyorum. Ne yapmam lazım?