2. Disk Olarak 256 GB Flash Bellek Almak Mantıklı Mı?

Sarp Demir

Hectopat
Daha fazla  
750 GB (663 GB kullanılabilir) diskim var. Sadece 11 GB boş yeri var. Bazı oyunları siliyorum ama yine de güncellemeler falan gelince tekrar doluyor. Aklıma 2. Disk olarak kullanmak için 256 GB'lık flash bellek almak geldi. Bu mantıklı mı veya böyle bir şey mümkün mü?

USB üstünden kabul edilebilir bir seviyede okuma/yazma oranı almak zor, bence mantıksız.

750 GB (663 GB kullanılabilir) diskim var. Sadece 11 GB boş yeri var. Bazı oyunları siliyorum ama yine de güncellemeler falan gelince tekrar doluyor. Aklıma 2. Disk olarak kullanmak için 256 GB'lık flash bellek almak geldi. Bu mantıklı mı veya böyle bir şey mümkün mü?
256'lık USB bellek yerine SSD almak daha mantıklı olmaz mı?

256'lık USB bellek yerine SSD almak daha mantıklı olmaz mı?
Yazma hızını düşünürsek, mantıklı olacağını düşünmüyorum. SSD bakabilirsin.
Ama SSD için yerim yok. Yani laptop kullanıyorum. Bir tek disk yeri var, o da 750 GB. SSD alıp daha fazla yer açmak istiyorsam 1 TB SSD almam gerekiyor. USB ile takılan SSD varsa olabilir ama..

Teşekkürler. Belki alabilirim bir ara.
Laptop modeliniz ne? DVD okuyucu bulunduruyorsa bunun yerine disk takılabiliyor basit bir aparatla.
Evet, DVD okuyucusu var.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı