2 dıt sesi ve ardından kitlenme sorunu

KutluOZBAKAN

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Ögrenci / Stajyer
Merhaba arkadaşlar lenovo z510 marka Laptop sahibiyim, öncelikle mobilden giriyorum yanlışlarım varsa özür dilerim.

Konuma gelirse bir süredir gerek oyun sırasında, gerek normal sırada iken bilgisayarımın içinden arka arkaya kısa 2 dıt sesi geliyor ve ardından ilk önce açık olan program olmak üzere çalışmayı durdurarak kitleniyor ve maalesef düğmesinden kapatarak açmak zorunda kalıyorum. İnternet üzerinden araştırdım, RAM'lerle alakalı olabilirmiş ama memtest86 ile test ettim bir sorun cikmadi sizce çözümü ne olabilir? 2 hafta sonra yurta geçiceğim için teknik servisle ugrasmak istemiyorum çözümünüz veya sorun nedir? Yardım ederseniz sevinirim şimdiden teşekkürler.

NOT: HDD den de şüphelenmiyor değilim.

Son düzenleyen: Moderatör:
O anlamda demedim dostum yanlış anladın . Memtest86+ sadece sorun varsa ortaya çıkarıyor ve onarım yapmıyor sanırım . Dediğin gibi biraz sonra tekrar taratma işlemini başlatıcam . Eğer sorun varsa yapabilecek çözüm var mıdır ?

RAM de sorun varsa sadece değiştirebilirsin, tamir etme şansın yok doğal olarak.
Bence diski taratmakla başlat, onun işi kısa.
Memtest86+ ile 6-7 pass saatlerce sürer.

Diskte sorun varsa; onun da tamiri yok.

Kullandığın yeni bir mouse ya da başka bir aygıt varsa onlar takılı değilken de kullanmayı dene, yazılımsal sorunlardan da kaynaklanıyor olabilir.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı