2. dönem 1. sınavlar yapılır mı?

2. Sınavlar

• Yapılır

Oy: 14 77,8%
  • Yapılmaz

Oy: 4 22,2%

• Oy verenlerin toplamı
    18

ekstremum nokta

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Biz taa Kasımdayken 1. dönem 1. sınavları olmuştuk. Bu hafta da o sınavları olmayan arkadaşların 1. sınavları yapılacak diye biliyorum. 1. sınavları olduktan sonra, ben hiçbir canlı derse vb. katılmadım ve hiçbir şey bilmiyorum. Bu pazartesi okula gittiğimizde hocalar Nisan'ın ilk haftası 2. dönem 1. sınavların yapılacağından bahsetti ve biraz tutuştum :D Sizce yaparlar mı, ne düşünüyorsunuz?

Keşke benim de Kasım'da olsaydı... Birinci sınavlardan çıkıp hemen ikincilere gireceğim...

İptal olmaz ama belki ertelenir. Umarım yani.

Yapılırmı derken salı günü fizik ve peygarber hayatı ile 2. dönem sınavlarına başlayarak hemen a rdından matematik ile son gaz devam ediyoruz.

Sizce yapılırı yapılmaz mı?

Bunların gözü doymaz bence. 2. dönem 2. sınavları da yapmaya kalkarlar.

Kalkarlar vallahi.

Koca şehirde sadece benim okulum ile başka bir okul geçen dönem sınav yapmasına rağmen bu kadar erken yapıyor.

Diğerlerinin hepsi nisan ayında ama bizde 1 hafta kala diyorlar sınav var diye.

Bunların gözü doymaz bence. 2. dönem 2. sınavları da yapmaya kalkarlar.
Doğruluğunu tam bilmiyorum ama okulların 2 Temmuz'a kadar açık olacağını duymuştum. Bu pazartesi hocalar da bu dönem 2 sınav yapılabileceğinden bahsetti. Şaka gibi ama hiç komik değil.
Kalkarlar vallahi.

Koca şehirde sadece benim okulum ile başka bir okul geçen dönem sınav yapmasına rağmen bu kadar erken yapıyor.

Diğerlerinin hepsi nisan ayında ama bizde 1 hafta kala diyorlar sınav var diye.
Bize Kasım'da sınava 4 gün kala haber vermişlerdi. O 4 gün full Matematik çalışıp Matematikten 90 almıştım. Diğer hepsine son gece çalışabildim :D

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı