2. dönem açığa geçip meslek öğrenmek

• Konuyu başlatan 542919
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 15
  • Görüntüleme 1.190
Bir tık ile artık kendi kodumu da yazabiliyorum ChatGPT ile o zaman yazilimcilikda mı bitecek?

Veya botlar aracılığıyla tasarım da yapabiliyorum tasarimcilikda mı bitecek?

Dost acı söyler maalesef şu an kabullenmek istemiyorsunuz anlıyorum sizi ama duygularınız ile hareket etmeniz size daha çok zarar verir.

Ben olsam berber olurum. Sonra ABD green card veya başka şekilde gitmeye bakarım.

Olmadı Tr'de açabiliyorsan dükkan açarsın.

Okumak falan hikaye artık. Tabi çok iyi bir üniversitede iyi bir bölüm okumuyorsan

Ben olsam berber olurum. Sonra ABD Green Card veya başka şekilde gitmeye bakarım.

Olmadı TR'de açabiliyorsan dükkan açarsın.

Okumak falan hikaye artık. Tabii çok iyi bir üniversitede iyi bir bölüm okumuyorsan.

Bu ülkede bunu dedirttiler yazık yazıklar olsun. Ne yazık ki cümle doğru akademiye okumaya ilgisi olan bir şekilde kendini yetiştirip çok daha iyi konumlara getirebilir.

Bu ülkede bunu dedirttiler yazık yazıklar olsun. Ne yazık ki cümle doğru akademiye okumaya ilgisi olan bir şekilde kendini yetiştirip çok daha iyi konumlara getirebilir
Valla ben berber e gitmek için 1 hafta önceden randevu alıyorum neredeyse. Doğru dürüst masrafın da yok. Birini kesip biçmediğin sürece müşterinde oluyor illaki.

Öyle ancak bunun sebebi berberliğin aşırı kalifiye bir iş olması değil. Ortada berber olmaması. İnşallah gelecek neslin çoğu meslek lisesine gider de kurtuluruz şu durumdan. Ya gidip meslek öğrenmesi gereken adam üniversiteye gidiyor haylazlık yapıyor. İş görüşmesine gidince bu nasıl üniversite mezunu ya üniversiteler demek ki işe yaramıyor diyor olan bize de oluyor.

Vallahi ben berber e gitmek için 1 hafta önceden randevu alıyorum neredeyse. Doğru dürüst masrafın da yok. Birini kesip biçmediğin sürece müşterinde oluyor illaki.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı