Çözüldü 2. dönemde 5 dersten kalınırsa ne olur?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Hashüs6464

Decipat
1. dönem 3 dersten kalınmış, 2. dönem 5 dersten, iki dönemin ortalamasını aldığımda 3 dersten kalmış oluyorum. Sınıfı geçer miyim? Örneğin, coğrafya 1. dönem ortalaması 70 ikinci dönem 30 ise bu dersten geçiyor muyum kalıyor muyum?

Çözüm
Aldığın puani 4'e bol sozluleride ekle her sozlu icin bolme ssyisini arttir ornegin 4 sinavdanda 50 aldin 4 sinavada 50 verdi hoca 8x50 400 yapar onu da sekize boluceksin bu da yillik ortalamasini alir ve 50 ustundeyse gecersin 1 dersten kalirsan direk gecersin 2 ve ustunde sorumlu 4 ve ustunde kalirsin.
Aldığın puani 4'e bol sozluleride ekle her sozlu icin bolme ssyisini arttir ornegin 4 sinavdanda 50 aldin 4 sinavada 50 verdi hoca 8x50 400 yapar onu da sekize boluceksin bu da yillik ortalamasini alir ve 50 ustundeyse gecersin 1 dersten kalirsan direk gecersin 2 ve ustunde sorumlu 4 ve ustunde kalirsin.

Çözüm
1. dönem 3 dersten kalınmış, 2. dönem 5 dersten, iki dönemin ortalamasını aldığımda 3 dersten kalmış oluyorum. Sınıfı geçer miyim? Örneğin, coğrafya 1. dönem ortalaması 70 ikinci dönem 30 ise bu dersten geçiyor muyum kalıyor muyum?
Kaçıncı sınıfsın?

9. sınıf hocam.

Teşekkürler hocam bigli için.

Hocam 9.sınıf için bir şey diyemiyorum 3 ders kuralı var çünkü 9 ve 10.sınıflarda. 11 veya 12 olsaydınız kurtarırdınız da şimdi 1.dönem ve 2.dönem ders geçme olayınıda pek bilmiyorum o yüzden bir şey diyemeyeceğim.

Hocam kaldıklarınızın fotoğrafını atsanız ben anlayabilirim. Geçip geçmediğinizi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı