2 ehliyetin maliyeti ne kadardır?

sevimsiz57

Hectopat
Herkese iyi akşamlar. Geçen sene motor sevdamdan dolayı A1 almıştım fakat şartlar değişti, iş için Almanya'ya gidiyorum. Gitmeden önce A2 ve b ehliyetini almak istiyorum. Orada geçerliliği olduğu için ikisini birden almaya çalışırsam ne kadar bir masraf çıkar 2026 fiyatlarına göre? Hangi ödemelerden muaf olurum?

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese iyi akşamlar. Geçen sene motor sevdamdan dolayı A1 almıştım fakat şartlar değişti, iş için Almanya'ya gidiyorum. Gitmeden önce A2 ve b ehliyetini almak istiyorum. Orada geçerliliği olduğu için ikisini birden almaya çalışırsam ne kadar bir masraf çıkar 2026 fiyatlarına göre? Hangi ödemelerden muaf olurum?
Muaf olabileceğiniz bir ödeme yok. Sınavlara da sırasıyla gireceksiniz. Aynı anda 2 ehliyet alamıyorsunuz. Önce birini alacaksınız, ardından diğerini. Buda nereden baksanız 2.5 ay sürmesi demek. Sadece yazılı sınava girmezsiniz. Tek fark bu. B ehliyeti toplamda ortalama 28 bin civarında, A2 ehliyet ise ortalama 15-18 bin civarında. Ocak ayı itibariyle bu fiyatlara %20/30 arası fark ekleyebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı