2. ekran ayarlandıktan sonra internet yavaşladı

• Konuyu başlatan wenX
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 4
  • Görüntüleme 754

wenX

Kilopat
Makaleler
1
Bugün 2. monitörümü bağladım Display Port ile. Diğer monitörüm HDMI ile ve 60Hz. Aşırı bir yavaşlık var ve neye girsem yarım saat sonra açılıyor.
Mining yapıyordum bilgisayarı kullanmadığım zamanlarda ve şu anda mining programını açtığımda başlamıyor. GeForce Experience'dan güncelleme var mı diye bakmaya çalışıyorum hesaptan çıkış yapmış. Giriş yapmaya çalışıyorum bu sefer böyle bir hata alıyorum. Ne yapmam gerekiyor? Kart mı zarar görmüş? Ayrıca YouTube'da da var videoların geç açılması, sayfaların geç yüklenmesi vs. internet hızım da normal gözüküyor Speedtest'te.

1633367234410.png

Bugün 2. monitörümü bağladım Display Port ile. Diğer monitörüm HDMI ile ve 60Hz. Aşırı bir yavaşlık var ve neye girsem yarım saat sonra açılıyor.
Mining yapıyordum bilgisayarı kullanmadığım zamanlarda ve şu anda mining programını açtığımda başlamıyor. GeForce Experience'dan güncelleme var mı diye bakmaya çalışıyorum hesaptan çıkış yapmış. Giriş yapmaya çalışıyorum bu sefer böyle bir hata alıyorum. Ne yapmam gerekiyor? Kart mı zarar görmüş? Ayrıca YouTube'da da var videoların geç açılması, sayfaların geç yüklenmesi vs. internet hızım da normal gözüküyor Speedtest'te.

Eki Görüntüle 1180403
Şu anda internetin genelinde yavaşlık var. İlerleyen saatlerde düzelir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı