Çözüldü 2 ekran kartı aynı anda kullanılır mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İlk sorum şu: Prime B450M-K anakartına 2 tane ekran kartı takılır mı? 2. sorum da 2 ekran kartını aynı oyunda kullanabilir miyiz? Yani GTA 5 oynuyorum diyelim; tek ekran kartı ile 70 FPS alıyorum, 2 ekran kartını aynı oyuna yönlendirip 100 alabilir miyim?

Çözüm
Anakartınızda 2 tane ekran kartı slotu varsa kullanırsınız ama neredeyse hiçbir oyun 2 ekran kartı desteklemiyor, GTA 5 dahil.
İlk sorum şu: Prime B450M-K anakartına 2 tane ekran kartı takılır mı? 2. sorum da 2 ekran kartını aynı oyunda kullanabilir miyiz? Yani GTA 5 oynuyorum diyelim; tek ekran kartı ile 70 FPS alıyorum, 2 ekran kartını aynı oyuna yönlendirip 100 alabilir miyim?

O işlere bence hiç girişme çünkü öyle işlemiyor bazı oynlarda çift GPU yapıp FPS arttırırsın ama çift GPU destekli oyunlar acayip az.

Anakartınızda 2 tane ekran kartı slotu varsa kullanırsınız ama neredeyse hiçbir oyun 2 ekran kartı desteklemiyor, GTA 5 dahil.

Çözüm
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı