2 ekran kartı için işlemci yenilenmeli mi?

Hocam elinizdeki ekran kartını işlemciyi ve kasayı ikinci elden Letgo'ya koyun sonrasında yeni daha çok fanlı bir kasa alın derim ve işlemciyi R5 5600Xe yükseltebilirsiniz.

Ekran kartını: 1900TL gibi bir fiyata koyun.

İşlemciyi 800TL'ye koyun 750TL gibi bir fiyata satın.

Kasa 400TL gibi bir fiyata koyun 370TL gibi bir fiyata verin.

Satıldıktan sonrada

Bunu alın
Fakat BIOS güncellemeniz gerekir bu işlemci için anakartta R5 2600 takılıyken güncelleyin sonra uğraşmayın.

Hocam elinizdeki ekran kartını işlemciyi ve kasayı ikinci elden Letgo'ya koyun sonrasında yeni daha çok fanlı bir kasa alın derim ve işlemciyi R5 5600Xe yükseltebilirsiniz.

Satıldıktan sonrada

Bunu alın
Fakat BIOS güncellemeniz gerekir bu işlemci için anakartta R5 2600 takılıyken güncelleyin sonra uğraşmayın
2600 kullanmamda sorun olurmu

Satıldıktan sonrada

Bunu alın
Fakat BIOS güncellemeniz gerekir bu işlemci için anakartta R5 2600 takılıyken güncelleyin sonra uğraşmayın.
Ve kasayı yeni almayacağım

Çok Teşekkürler Yeni Kasayı Toplarken Sıkıntı olurmu diye korkuyordum
hocam R5 2600'ü satmadan önce bios güncelleyin sonra satın yoksa sorun olu işlemci çaışmaz

bios güncelleme:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ben FX 8300'ü satacağım 1050 t yı satacağım Power suply ü satacağım 250 v yetceğini düşünmyorum anakartımı satacağım attığım linkdekileri alacağım başlkaları da var mesela benim sıvı soğutmam AM3 am alacağım onu satacağım bir de RAM'lar onu da satacağım :D linkdekini alacağım yani PC'yi baştan toplayacağım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı