2. ekran önerisi

redox0

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar 2. monitöre geçmek istiyorum yanda YouTube filan izlemek için. İlk monitörüm DP ile bağlı. Fiyatı yüksek olmayan hangi monitörleri önerirsiniz?

1701595516999.png

100 hz. Monitör alabilirsiniz

Video izlemek
Canlı yayın yapıyorsanız yazıları okumak

Bu işlevler için uygun.Benim tavsiyem bu fiyatı 2500-3000 arası

Bunu önerecektim, model ismini unuttum. Attığınız iyi oldu hocam.

Arkadaşlar 2. monitöre geçmek istiyorum yanda YouTube filan izlemek için. İlk monitörüm DP ile bağlı. Fiyatı yüksek olmayan hangi monitörleri önerirsiniz?

Eki Görüntüle 2039670

Bütçe nedir sinrisiz ise 8K TV alabilirsiniz ama bence ikinci el bir tablet vs bulursanız ucuza yan monitör olarak kullanılabilir hem ekranları kaliteli ve dokunmatik oluyor oyun oynarken yanda Discord, ses paneli vb birçok şey yapabilirsiniz.

Uyarı yediğim için cevap yazamadım. Bütçe 3K civarı. Büyüklük olarak benim monitörüm23.8" olduğundan aynı büyüklükte istiyorum. Bir de şöyle bir sorum olacak benim monitörümde hoparlör var ondan dolayı 2. montörün sesini de buradan alabilir miyim?

Uyarı yediğim için cevap yazamadım. Bütçe 3K civarı. Büyüklük olarak benim monitörüm23.8" olduğundan aynı büyüklükte istiyorum. Bir de şöyle bir sorum olacak benim monitörümde hoparlör var ondan dolayı 2. montörün sesini de buradan alabilir miyim?
500 tl daha arttırıp benim attığımı almanızı öneririm.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı