2. ekran olarak kullanılacak IPS ekranlı tablet önerisi

@AidenPearce
Apple kimliğinden çıkış yapılmış kesinlikle olmalı bu onun dışında kozmetik durumu ve duruma göre pil durumu önemli başka da şahsen çok büyük bir önemli detay olduğunu düşünmüyorum, sorun olmayacaktır.
Zaten nadir durumlar hariç şarjda kullanmam sorun olmayacak 2. ekran olarak kullanacağım için. Evde belki film video izlemek için kullanabilirim. Uygulama desteği konusunda nasıldır peki bir bilginiz var mı?

@AidenPearce
Uygulama desteği olarak son 3.5 yıldır cihaz sistem güncellemesi almamakta ancak film dizi uygulamaları olarak güncel veya güncele yakın versiyonları çalıştırmakta. Güncel bir model ararsanız Air 2. Nesil olabilir ancak demiş olduğunuz kullanımlar icin ilk nesil gayet yeterli olacaktır.

@AidenPearce
Uygulama desteği olarak son 3.5 yıldır cihaz sistem güncellemesi almamakta ancak film dizi uygulamaları olarak güncel veya güncele yakın versiyonları çalıştırmakta. Güncel bir model ararsanız Air 2. Nesil olabilir ancak demiş olduğunuz kullanımlar icin ilk nesil gayet yeterli olacaktır.
Arada film dizi izlemeyi de düşünüyorum. Sanırım 2. nesil daha uygun olacak. Çok teşekkür ederim tavsiyeniz için.

@Moneymoon Hocam tekrardan rahatsız ediyorum, iPad Air 1 almayı düşündüm sadece ekran olarak kullanacağım için. Bu yüzden ekran çok önemli. iPad Air 2 ile aynı ekrana mı sahipler? Arada görüntü konusunda bir fark var mıdır?

Son düzenleme:
@AidenPearce
Birisi lamine diğeri değil başka da bir fark yok diye biliyorum görüntü kalitesi olarak, lamine olduğunda ekran ile dokunmatik arasında bir boşluk olur (sorun teşkil etmez şuan en son nesil iPad 9'da da aynı lamine olmama durum geçerli) görüntü kalitesini etkilemez. Şimdiden hayırlı olsun diyeblirim.

@AidenPearce
Birisi lamine diğeri değil başka da bir fark yok diye biliyorum görüntü kalitesi olarak, lamine olduğunda ekran ile dokunmatik arasında bir boşluk olur (sorun teşkil etmez şuan en son nesil iPad 9'da da aynı lamine olmama durum geçerli) görüntü kalitesini etkilemez. Şimdiden hayırlı olsun diyeblirim.
Hala iPad Air 1 ve 2 arasında gidip gidip geliyorum. Bir yandan ''Ya hoşuma giderse de daha sık kullanmak istersem'' düşüncesi var, bir yandan da ''Altı üstü ekran olarak kullanacağım çok para vermeye gerek yok'' diye düşünüyorum. Teşekkür ederim desteğiniz için.

@AidenPearce Ne kadar iPad Air 1 daha eski bile olsa çok hızlı bir cihaz aramıyorsanız yine de film video gibi şeyleri oynatmakta bir sorun yaşamazsınız ondan dolayı tamamen tercihinize göre hareket edin, düşük olan cihazı alırsanız bile değiştirmek istediğinizde satıp aradaki fiyat farkını ekleyerek daha iyi bir modele geçme şansınız bulunacak.

@AidenPearce Ne kadar iPad Air 1 daha eski bile olsa çok hızlı bir cihaz aramıyorsanız yine de film video gibi şeyleri oynatmakta bir sorun yaşamazsınız ondan dolayı tamamen tercihinize göre hareket edin, düşük olan cihazı alırsanız bile değiştirmek istediğinizde satıp aradaki fiyat farkını ekleyerek daha iyi bir modele geçme şansınız bulunacak.
Açıkçası telefondan oyun oynamam. Oynadığım oyunlar da maksimum 15 dakika oynanıp kapatılan ufak tefek oyunlar. Yani PUBG, Apex tarzı oyunları bilgisayardan oynadığım için tabletten o tarz bir beklentim yok. Ama iOS sürümü eski olduğu için monitör olarak kullanmama yardımcı olacak programın uyumlu olup olmayacağı hakkında biraz endişem var açıkçası.

@AidenPearce
Uygulamanın desteklediği cihazlar artık tarihi eser sayılır neredeyse, destek kısmında bir sorun olmayacaktır.
1658090075439.png

@AidenPearce
Ben başka bir uygulama kullandığım için bilmiyorum bu uygulamayı ve sadece AppStore'dan baktım detaylarına ama kendi uygulamam için konuşursam kablo ile 60 FPS görüntü aktarımı yapıyorum (her zaman değil genellikle oyun oynarken) ve hiçbir sorun yaşamıyorum şimdiye kadar yaşadığım en büyük sorun bilgisayardan bir ayarı değiştirdiğim ve ayarı anımsayamadığım için görev çubuğunun ikinci ekranda yukarı taşınması ki bu tamamen benim kendime açmış olduğum bir sorun.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı