2.ekran olarak monitör önerisi

wolfreaks312

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben 2.el bir monitör almaya karar verdim. Yan ekran olarak kullanacağım. O yüzden 2.el tercih ettim fakat çok düşük bütçeyle baktığım için pek bir şey yok.
Şöyle bir ekran buldum ama altında garip bir şey var bu mürekkep akması mı ne çözemedim baktığım fiyatlar aşağı yukarı bu fiyatlar ne dersiniz sizce alınır mı?

Arkadaşlar ben 2.el bir monitör almaya karar verdim. Yan ekran olarak kullanacağım. O yüzden 2.el tercih ettim fakat çok düşük bütçeyle baktığım için pek bir şey yok.
Şöyle bir ekran buldum ama altında garip bir şey var bu mürekkep akması mı ne çözemedim baktığım fiyatlar aşağı yukarı bu fiyatlar ne dersiniz sizce alınır mı?
Hocam bu monitörde panel sıkıntısı varmış adam direk söylemiş. Birazda sizin için araştırdım yan ekran olucağını söylediğiniz için çok yüksek Hz değerlerine sahip değil. Sadece param güvende özelliğini kullanamazsınız çünkü monitör kategorisine sunulmadığını söylüyor. Monitör
Bakabilirsiniz adam kendisine daha iyisini aldığı için sattığını söylemiş.

Hocam bu monitörde panel sıkıntısı varmış adam direk söylemiş. Biraz da sizin için araştırdım yan ekran olacağını söylediğiniz için çok yüksek Hz değerlerine sahip değil. Sadece Param Güvende özelliğini kullanamazsınız çünkü monitör kategorisine sunulmadığını söylüyor. Monitör
Bakabilirsiniz adam kendisine daha iyisini aldığı için sattığını söylemiş.

Yani bu sorunun ne olduğunu bilmiyorum ama zamanla komple ekran gitmediği sürece sıkıntı yok çünkü bütçem inanılmaz kısıtlı ve ihtiyacım var 2.kasaya bağlayacağım 2.kasam satılana kadar bütçem iste Max 500 TL bu arkadaş ile 500TL'ye anlaşabileceğimi düşünüyor sonradan ekranın tamamen gitme ihtimali var mı?

Yani bu sorunun ne olduğunu bilmiyorum ama zamanla komple ekran gitmediği sürece sıkıntı yok çünkü bütçem inanılmaz kısıtlı ve ihtiyacım var 2.kasaya bağlayacağım.

Kullanılacak süre kaç gün? Bir de görev çubuğu tarzı şeyleri göremezsin ki bu ekranda. Ama şöyle diyeyim alınabilir. Şu an da 500TL ile bulunacak bir ekran çok kötü olur. Hatta bir tane buldum çizikler içinde 450TL satıyor belki 300TL gibi bir fiyata indirebilir. Fazlalıktan dolayı sattığını söylüyor 450TL son fiyat felan tarzı şeyler bulamadığımdan dolayı 300TL diyorum adam illa indirecek diye bir şey yok Monitör linki.

Kullanılacak süre kaç gün? Bir de görev çubuğu tarzı şeyleri göremezsin ki bu ekranda. Ama şöyle diyeyim alınabilir. Şu an da 500TL ile bulunacak bir ekran çok kötü olur. Hatta bir tane buldum çizikler içinde 450TL satıyor belki 300TL gibi bir fiyata indirebilir. Fazlalıktan dolayı sattığını söylüyor 450TL son fiyat falan tarzı şeyler bulamadığımdan dolayı 300TL diyorum adam illa indirecek diye bir şey yok Monitör linki.

Yani benim attığım linkteki ekran gene altın yarısı görünüyor Metin2 türü oyunlar oynayacağım için çok da önemli değil ama kasam satıldıktan sonra video vs izlemek için kullanacağım o kadar küçük bir yerden sıkıntı olacağını sanmıyorum ama hani gitgide büyümesinden veya komple ekranın gitmesinden korkuyorum.

Hocam alırsanız şunu unutmayın elinizde her an bozulabilir murekkep değil panelde sorun var Max 1 sene götürür o bile garanti değil.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam alırsanız şunu unutmayın elinizde her an bozulabilir murekkep değil panelde sorun var Max 1 sene götürür o bile garanti değil.

Tasarımından dolayı aşırı içime sinmişti bir de fiyat olarak Ankara'da yaşıyorum yakın civarda buna benzer bir monitör göremedim benim için monitörün görüntüsü de önemli fakat bütçe kısıtlı işte...

Tasarımından dolayı aşırı içime sinmişti bir de fiyat olarak Ankara'da yaşıyorum yakın civarda buna benzer bir monitör göremedim benim için monitörün görüntüsü de önemli fakat bütçe kısıtlı işte...

O zaman alın zaten 750 TL para değil artık sizi nereye kadar götürür bilemeyiz..

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı