Berruhan67 Decapat Katılım 12 Temmuz 2018 Mesajlar 17 27 Mayıs 2019 #1 Ben bir notebook kullanıyorum, geçen günlerde 2 monitör kullanmaya başladım. İlk başlarda sorun yoktu fakat ben çözünürlüğünü kurcalayınca gitti. Bu arada çözünürlüğü değiştirdim eski haline getirdim ama nafile, ne yapabilirim.
Ben bir notebook kullanıyorum, geçen günlerde 2 monitör kullanmaya başladım. İlk başlarda sorun yoktu fakat ben çözünürlüğünü kurcalayınca gitti. Bu arada çözünürlüğü değiştirdim eski haline getirdim ama nafile, ne yapabilirim.
K Koqla Kilopat Katılım 18 Mayıs 2015 Mesajlar 77 27 Mayıs 2019 #2 Bağlantılarda veya kabloda bir problem olabilir mi, ayrıca monitörün girişlerinde bir bozukluk var mı diye bir kontrol ediniz. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Mayıs 2019 Artı 0 Eksi
Bağlantılarda veya kabloda bir problem olabilir mi, ayrıca monitörün girişlerinde bir bozukluk var mı diye bir kontrol ediniz.
KS KS Berruhan67 Decapat Katılım 12 Temmuz 2018 Mesajlar 17 27 Mayıs 2019 #3 Koqla dedi: Bağlantılarda veya kabloda bir problem olabilir mi, ayrıca monitörün girişlerinde bir bozukluk var mı diye bir kontrol ediniz. Genişletmek için tıkla... Daha 5 dk önceye kadar sorun yoktu ama çözünürlüğü değiştirince gitti monitör. Düzelmesi için geri önerilen'e aldım düzelmedi. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Mayıs 2019 Artı 0 Eksi
Koqla dedi: Bağlantılarda veya kabloda bir problem olabilir mi, ayrıca monitörün girişlerinde bir bozukluk var mı diye bir kontrol ediniz. Genişletmek için tıkla... Daha 5 dk önceye kadar sorun yoktu ama çözünürlüğü değiştirince gitti monitör. Düzelmesi için geri önerilen'e aldım düzelmedi.
K kayalayko Centipat Katılım 1 Temmuz 2020 Mesajlar 17 10 Temmuz 2020 #4 Çözüm bulabildin mi? Artı 0 Eksi