2. ekranı PC Görmüyor

KungFu-Elite

Hectopat
Yeni sistem alırken bir tane daha monitör almak zorunda kaldım. Eski mönitörümü değerlendirmek amacıyla internetten adaptör aldım.
1573937675531.png

Sistemim masaüstü fakat monitörüm VGA çıkışlı o yüzden adaptör zorunlu olarak geldi. PC monitörü görmüyor fakat her şeyi bağladıgım zaman bana Power SAVİNG MODE yazısını veriyor ve monitörün ışığı yanıyor.
1573937856919.png

Yardımcı olabilecekseniz ne mutlu bana.

Ekran kartım GTX 1070
İşlemci Intel i7-7700K
RAM 16 GB

Son düzenleyen: Moderatör:
HDMI dijital, VGA ise analog görüntü iletimi olduğu için pasif bir dönüştürücüyle birbirlerine direkt dönüştürülemezler. Ne yazık ki bu tür ürünler de satılmaktadır. Araya aktif bir dönüştürücü cihaza sahip bir dönüştürücü almalısınız veya ekran kartınızda DVI-I çıkışı varsa bunu direkt olarak kabloyla VGA'ya çevirebilirsiniz.

Son düzenleme:
Abi sorunun nasıl çözülür bilmiyorum ama bu dönüştürücüler sıkıntılı hep ya bende de dönüştürücü vardı monitör kendi çözünürlüğünde çalışmıyordu.

Monitör takılıyken şuradan ''Algıla'' tuşuna basarak dener misiniz ? Bende de vga monitörü 2. ekran olarak kullanırken bunu yapmadan görüntü gelmiyordu.

Screenshot_1.png

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı