Elektronik Logitech F710 Wireless Gamepad 1.376₺

USB Dongle var onunla kablosuz kullanılıyor zaten. BT bağlantısı için elinizdeki cihazın BT desteğinin olması gerekiyor. Gamepadde hepsinin desteğivar.
Teşekkür ederim. Bir tane sipariş ettim. Dongle'ın fotoğrafını çekmeyi umuyordum ama bulamadım.Dongle görseline ulaşabileceğiniz bir link var mı? Tekrar teşekkürler.

Teşekkür ederim. Bir tane sipariş ettim. Dongle'ın fotoğrafını çekmeyi umuyordum ama bulamadım.Dongle görseline ulaşabileceğiniz bir link var mı? Tekrar teşekkürler.
----- yanlış bilgi-yanlış gamepad----

Son düzenleme:
Hızlı cevap verme konusunda çok iyisin. Kumandayla birlikte gelen dongle'ı kastetmiştim.
----- yanlış bilgi-yanlış gamepad---- Siz gamepower gamepadi sormuşsunuz.

Teşekkür ederim. Bir tane sipariş ettim. Dongle'ın fotoğrafını çekmeyi umuyordum ama bulamadım. Dongle görseline ulaşabileceğiniz bir link var mı? Tekrar teşekkürler.

1760803272781.png

Ürünle beraber geliyor zaten o yüzden ek bir şey yapmanıza gerek yok. PC'ye taktıktan sonra mavi ışığın altındaki tuşa basın hızlıca yanıp sönecek sonrasında gamepad'in logo tuşuna 4-5 saniye basılı tutun bağlantıyı yapacak titreşim olduğunda anlarsınız.

Xbox'ta tam destek var mı bilmiyorum zira genelde lisans istiyor. Çalışabilir diye düşünüyorum ama kesin bir şey diyemem yanlış bilgi vermemek adına.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı