Çözüldü 2. ekranın görev çubuğu yerini değiştirme

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
GPU: RTX 4060
CPU: Ryzen 7 7735HS
RAM: 24GB 4800 MHz DDR5
Meslek
Elektrik Elektronik Mühendisi - Öğrenci
Arkadaşlar sadece 2. ekranda yerini değiştirmek istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim?

Çözüm
Görev çubuğuna sağ tıkla, Tüm araç görev çubuklarını kilitle seçeneğinde tik olmadığından emin ol. Sonra görev çubuğundaki boş bir kısımdan sol tık ile basılı tutarak sağa/sola... sürükle. Hatta ana ekrandakini ikinci ekrana bile taşıyabilirsin.
Görev çubuğuna sağ tıkla, Tüm araç görev çubuklarını kilitle seçeneğinde tik olmadığından emin ol. Sonra görev çubuğundaki boş bir kısımdan sol tık ile basılı tutarak sağa/sola... sürükle. Hatta ana ekrandakini ikinci ekrana bile taşıyabilirsin.

Son düzenleme:
Çözüm
Görev çubuğuna sağ tıkla, tüm araç görev çubuklarını kitle seçeneğinde tik olmadığından emin ol. Sonra görev çubuğundaki boş bir kısımdan sol tık ile basılı tutarak sağa/sola... sürükle. Hatta ana ekrandakini ikinci ekrana bile taşıyabilirsin.

Teşekkür ederim. İşe yaradı. En iyi çözün olarak nasıl işaretlerim? Ayrıca bu çok kalın bunu nasıl inceltirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Görev çubuğunda boş yere sağ tıklayıp Görev Çubuğu Ayarları deyin. Açılan pencerede Küçük görev çubuğu düğmeleri kullan seçeneğini seçin. Küçültmekten kastınız bu herhalde. Değilse, dikine uzamış durumdayse görev çubuğunun üst kısmından pencerelerin boyutunu ayarlar gibi değişiklik yapabilirsiniz. İşiniz bittiğinde görev çubuğunu kilitle derseniz yanlışlıkla bir şeyi değiştirmeyi engellersiniz.
Konu soru olarak açılmadığı için en iyi cevap olarak seçemiyorsunuz. Ben rapor ederek bildiririm.

Görev çubuğunda boş yere sağ tıklayıp Görev Çubuğu Ayarları deyin. Açılan pencerede Küçük görev çubuğu düğmeleri kullan seçeneğini seçin. Küçültmekten kastınız bu herhalde. Değilse, dikine uzamış durumdayse görev çubuğunun üst kısmından pencerelerin boyutunu ayarlar gibi değişiklik yapabilirsiniz. İşiniz bittiğinde görev çubuğunu kilitle derseniz yanlışlıkla bir şeyi değiştirmeyi engellersiniz.
Konu soru olarak açılmadığı için en iyi cevap olarak seçemiyorsunuz. Ben rapor ederek bildiririm.
Halihazırda küçük simgeler kullanıyorum.Ama çok kalın. Ya da şunu sorayım; 2. ekrandaki görev çubuğunu sadece üzerine getirdiğimiz zaman görülecek şekilde yapabilir miyim? 1. ekrandaki sürekli açık kalsın istiyorum.
Ekran Alıntısı.PNG

Görev çubuğu altta iken küçük yapmak fark ettiriyor ama solda ya da sağda iken pek bir işe yaramıyor.
Gizlenme ayarını ikisi için de farklı olarak ayarlamak bildiğim kadarıyla mümkün değil. 3. parti uygulamalar yardımıyla oluyor olabilir.
Gözümden kaçmış. Görev çubuğuna sağ tıklayıp ayarları açarsanız birden çok ekran kısmında tüm ekrankarda görev çubuğunu göster seçeneği var. Onu kapatırsanız sadece ana ekranda gözükecektir.

Görev çubuğu altta iken küçük yapmak fark ettiriyor ama solda ya da sağda iken pek bir işe yaramıyor.
Gizlenme ayarını ikisi için de farklı olarak ayarlamak bildiğim kadarıyla mümkün değil. 3. parti uygulamalar yardımıyla oluyor olabilir.
Teşekkür ederim. Konuyu açma sebebim sağ altın tam görünmemesiydi. Bunun çözümü var mı?
fghfdhfgh.PNG

İşlem merkezi, ses ayarı gibi şeyleri görmek istiyorsunuz herhalde. Öyle bir konu açmıştım ve en düzgün çözüm ana ekrandakini oraya taşımak oldu. Bu sefer de ana ekranda olmuyor.
2016'da birisi o soruyu sormuş ve olumlu yanıt almamış.

İşlem merkezi, ses ayarı gibi şeyleri görmek istiyorsunuz herhalde. Öyle bir konu açmıştım ve en düzgün çözüm ana ekrandakini oraya taşımak oldu. Bu sefer de ana ekranda olmuyor.
2016'da birisi o soruyu sormuş ve olumlu yanıt almamış.
Ben de direk saatin yarısı görünüyor. Bu ekrandan dolayı mı?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı