2. el 1.500 TL red switch klavye önerisi

Bütçe
2000

theman123

Megapat
Daha fazla  
TKL veya %100 olabilir. Simsiyah olması önemli. Kronik sorunsuz, kablosu ve tuş yapısıyla kaliteli yapıya sahip ve RGB'si hoş bir red switch klavye arıyorum. Çınlama sesi olmaması önemli. Blue switchin sesi hoşuma gidiyor ama çok sesli. Daha az sesli ama blue switch sesine sahip bir switch tipi varsa onu da önerebilirsiniz. FACEIT 10 levelim onun için oyunlardaki performansı da benim için önemli. İkinci el alacağım. Buna göre öneri yaparsanız sevinirim. Sıfır fiyatı 2000-3000 olan klavyeler de önerebilirsiniz yani.

Son düzenleme:
Aula F75 2. elde bulunur bence bu fiyata.

Pek bulunmuyor anca Attack Shark K75 alıp switchlerini ayrı alabilir.

TKL veya %100 olabilir. Kronik sorunsuz, kablosu ve tuş yapısıyla kaliteli yapıya sahip ve RGB'si hoş bir red switch klavye arıyorum. Çınlama sesi olmaması önemli. Blue switchin sesi hoşuma gidiyor ama çok sesli. Daha az sesli ama blue switch sesine sahip bir switch tipi varsa onu da önerebilirsiniz. FACEIT 10 levelim onun için oyunlardaki performansı da benim için önemli. İkinci el alacağım. Buna göre öneri yaparsanız sevinirim. Sıfır fiyatı 2000-3000 olan klavyeler de önerebilirsiniz yani.

Bütçeniz Max ne olur?

Direkt 0 Attack Shark K75 alıp leobog reaper V3 switchleri alıp değiştirebilirsiniz tam 1700 liraya denk geliyor, veya direkt Attack Shark K75 kullanabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı