The Theseus Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2020 Mesajlar 7.213 Çözümler 11 Yer Nevşehir 3 Mart 2021 #11 Caner Karagöz dedi: Cevabınız için teşekkürler. Fakat arkadaşın dediği gibi arada indirimle 1100 TL civarına inebiliyor. 100 TL için riske girilmez diye düşünüyorum şu anda. Konu kilit. Genişletmek için tıkla... Alında ben de sadece işlemci alsam alır mıydım bilmiyorum. Ama imzadaki sistemi (PSU ve ekran kartı hariç) 2800'e aldım. İos lahmacunu dedi: Benim başıma gelmedi. Başka bir üyenin. Genişletmek için tıkla... The Theseus dedi: örnek olarak. Genişletmek için tıkla...
Caner Karagöz dedi: Cevabınız için teşekkürler. Fakat arkadaşın dediği gibi arada indirimle 1100 TL civarına inebiliyor. 100 TL için riske girilmez diye düşünüyorum şu anda. Konu kilit. Genişletmek için tıkla... Alında ben de sadece işlemci alsam alır mıydım bilmiyorum. Ama imzadaki sistemi (PSU ve ekran kartı hariç) 2800'e aldım. İos lahmacunu dedi: Benim başıma gelmedi. Başka bir üyenin. Genişletmek için tıkla... The Theseus dedi: örnek olarak. Genişletmek için tıkla...
Cristo20 Hectopat Katılım 26 Şubat 2021 Mesajlar 1.118 Çözümler 3 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2021 #12 Cuma geceleri 1000 civarına düşüyor bu işlemci İncehesap'ta takipte kalın bence sonra keşke demekten iyidir.
Cuma geceleri 1000 civarına düşüyor bu işlemci İncehesap'ta takipte kalın bence sonra keşke demekten iyidir.
İos lahmacunu Picopat Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 577 Çözümler 1 Yer EL PROFOSÖR SERGİO ile Silikon fabrikasında 3 Mart 2021 #13 Sürprizbozan: Gereksiz bilgi 7700k olayını çözen aramızda hala olsaydı nasıl olurdu acaba?