2. el 1050 Ti alınır mı?

@Squu bence deki adama 6 k değer Max de zaten kendin toplasan 7000'e toplarsın.
Islemci 1000 TL
Ekran karti 1000 TL
RAM 1000 TL
Sivi sogutma 500 TL
Kasa ve PSU 1000 TL
Anakart 2000 TL
6500 eder, depolamalar da 1500 TL desek tam fiyatinda satiyor ANCAK bu kadar gereksiz masraf sacma ki 120mm sivi sogutma berbat otesi bir sey.
Yani hocam baktigim zaman 1050ti rx580 kasalari falan insanlar 10-11e satıyor kafayi yemis herkes. en uygun bulabildigimde buydu gunluk islerime yardimci olsun diye. fiyattan kismasini rica edicem eğer olmazsa tek tek toplamayi planliyorum

Bence ekstra konu açın 2. el toplama sistem önerisi için.
sistem toplamiyoruz ki sistem uzerine tartisiyoruz.

Sistem toplamiyoruz ki sistem uzerine tartisiyoruz.

Konu 1050 Ti sistem alınır mı? Olduğu için sistemi daha almadığınızı üzerine tartıştığınızı ben de anlıyorum. Attığınız sistemin de hem bu fiyatlar etmediğini hem de parçalar olarak çok iyi olmadığını herkes yazdı. Kendiniz de söyledğiniz gibi tek tek toplamak için ayrı konu açmanızı önerdim hocam.

Konu 1050 Ti sistem alınır mı? Olduğu için sistemi daha almadığınızı üzerine tartıştığınızı ben de anlıyorum. Attığınız sistemin de hem bu fiyatlar etmediğini hem de parçalar olarak çok iyi olmadığını herkes yazdı. Kendiniz de söyledğiniz gibi tek tek toplamak için ayrı konu açmanızı önerdim hocam.
Dogrudur haklisiniz. Bi ufak daha bilgi sahibi olayim konu uzerinde

Dogrudur haklisiniz. Bir ufak daha bilgi sahibi olayim konu uzerinde.

2.el üzerinden kendiniz çok daha iyi sistem toplarsınız. O yüzden ekstra konu açıp ona göre daha iyi öneri almanızı önerdim. Bu attığınız sistem bu fiyata alınmaz yukarıda herkes yazdığı için yazmamın gerektiğini düşünmemiştim.

2.el üzerinden kendiniz çok daha iyi sistem toplarsınız. O yüzden ekstra konu açıp ona göre daha iyi öneri almanızı önerdim. Bu attığınız sistem bu fiyata alınmaz yukarıda herkes yazdığı için yazmamın gerektiğini düşünmemiştim.

Haklisiniz hocam estagfurullah. Sadece biraz daha bilgi sahibi olayim diye acmistim. Toplamak istedigim zaman ayri konu acacagim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı