2. el 1050 Ti sistem alınır mı?

Site güvenlidir şimdi hak yemeyelim lütfen bilip bilmeden konuşmayalım ben bilgisayarımı oradan topladım ve sadece 6000 TL verdim. i5 9400F GTX 1660 Super 16 GB RAM aldım artı 1 TB HDD 128 GB SSD 6000 TL ama ben kendi şubelerinden elden aldım.

Site güvenilir olsa bile sistem alınmaz.
Sistemin markası Izoly.

Sistemin markası Izoly derken kasa tipini tasarlayan marka Izoly içindekilerle alakası yok bende de Izoly marka kasa var 700W çok da işimi görüyor.

Gerçekten bu sistemi savunuyor musunuz?
Berbat kasa ve PSU ekran kartı AAA oyunları açmaz bir işlemci iyi anakart uyumlu değil
SSD Samsung fotoğrafı var ama ürün bilgisi yok, RAM Google'dan fotoğraf bulup koymuşlar marka yok.

Berbat kasa ve PSU ekran kartı AAA oyunları açmaz bir işlemci iyi anakart uyumlu değil
SSD Samsung fotoğrafı var ama ürün bilgisi yok, RAM Google'dan fotoğraf bulup koymuşlar marka yok.
Hocam boşverin. Anlatmaya değmez.

Hocam boşverin. Anlatmaya değmez.
Size inat şuan da bence savunmaya değer bir sistem. Karşınızdakine gösterdiğiniz saygı 0 belki de bana göre güzel kasa olabilir sana göre kötüdür burda her zaman sistem ve donanım belirlemez kaliteyi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı