2. el 1080 Ti alınır mı?

Raiden92

Decapat
Daha fazla  
İlan bu arkadaşlar bir süredir bu ilana bakıyordum geçenlerde FurMark ve OCCT testlerini de paylaşmış. 6 dakika sonra OCCT'yi kapatmasından dolayı şüpheleniyorum sizce alınır mı? Geçici almayı planlıyorum. Eğer ekran kartları çok pahalanmazsa 1 yıl, pahalanırsa 2-3 yıl içinde değiştirebileceğimi tahmin ediyorum.

Son düzenleme:
O fiyata 3060 Ti veya 6700 XT varken kesinlikle mantıksız.

Hocam zaten 2070'li bir laptopum var yeni olan çoğu oyunu sorunsuz oynamama yetiyor. Modlu Skyrim'e sardım ve yeni nesil ekran kartı modlu Skyrim için çok bir etkisi yok AMD ekran kartları hakkında da bilgim yok o yüzden ona pek bakmamıştım.

6500 TL mi? O fiyata RX 6800 var bunu yerden yere vurur.

Önceki arkadaşa da dediğim gibi AMD ekran kartları hakkında çok bir bilgim yok o yüzden bir zamanların Nirvana'sı kabul edilen 1080 Ti'yi düşündüm ayrıca zaten 6500 TL'nin çok olduğunu da biliyorum. O fiyat düşmediği takdirde almazdım.

Daha ucuz olsa alınırdı ama daha güçlü bir kart varken aynı fiyata bunu almak saçma. Bir de 2. el.

Daha ucuz olsa alınırdı derken değerlerinin kötü olmadığını mı ifade ediyorsunuz. Eski nesil oyun olan Skyrim'i modlamayı düşünüyorum eski oyunlara pek yazılım etki etmiyor DLSS vs. saf güç olarak önerebileceğin kart var mı maksimum bu civarlarda bulabileceğim.

Bence fiyatı 5000 lirada olsa alınmaz.

Açıkçası 1080 Ti düşünmemin sebebi 2070 vs gibi ekran kartlarından saf güç açısından eşit veya daha iyi olması Skyrimde DLSS vs. kullanamayacağım için geçici süreliğine 1080 Ti almayı düşünüyordum.

Açıkçası 1080 Ti düşünmemin sebebi 2070 vs gibi ekran kartlarından saf güç açısından eşit veya daha iyi olması Skyrimde DLSS vs. kullanamayacağım için geçici süreliğine 1080 Ti almayı düşünüyordum.

Zamanının Nirvanası dediğin kart 3800 TL'ye ikinci elde bulunan 6600 XT'den bile düşük performans sergiliyor. 1080 Ti RTX 3060 bile iyi bir kart değil ve 6500 TL bütçede RTX 3060 Ti hatta 3070 bile bulunuyor.

Kısaca 1080 Ti'ın zamanında ne kadar güçlü olduğunun bir önemi yok bu para verilmez, 4000 TL bile etmez. Güç tüketimi yüksek, yaşı geçkin bir 1080P kartı.

Zamanının Nirvana'sı dediğin kart 3800 TL'ye ikinci elde bulunan 6600 XT'den bile düşük performans sergiliyor. 1080 Ti RTX 3060 bile iyi bir kart değil ve 6500 TL bütçede RTX 3060 Ti hatta 3070 bile bulunuyor.

Kısaca 1080 Ti'ın zamanında ne kadar güçlü olduğunun bir önemi yok bu para verilmez, 4000 TL bile etmez. Güç tüketimi yüksek, yaşı geçkin bir 1080p kartı.

Hocam vallahi bak AMD tarafını bilmiyorum, AMD ekran kartları hakkında bildiğim tek şey 6800 modeli -varsa- bunun 6700'den -yine varsa- daha iyi olduğu falan. AMD ekran kartlarını en son yaygın olarak duyduğum zaman RX580 vardı ve "kriptoda kullanılıyor o ikinci el alınmaz deniliyordu" o kadar uzağım yani daha nasıl anlatayım gözünü sevdiğim. 3000 serisi de çok eski sayılmaz diye fiyatları düşük değildir diye düşünüp bakmadım.

Hocam vallahi bak AMD tarafını bilmiyorum, AMD ekran kartları hakkında bildiğim tek şey 6800 modeli -varsa- bunun 6700'den -yine varsa- daha iyi olduğu falan. AMD ekran kartlarını en son yaygın olarak duyduğum zaman RX580 vardı ve "kriptoda kullanılıyor o ikinci el alınmaz deniliyordu" o kadar uzağım yani daha nasıl anlatayım gözünü sevdiğim. 3000 serisi de çok eski sayılmaz diye fiyatları düşük değildir diye düşünüp bakmadım.
RX 6700 XT ≥ RTX3060TI>rx 6600 xt>RX6600 = 3060 diyebiliriz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı