Arkadaşlar, Letgo sahibinden Max 1500 PC önerir misiniz? Oyunlar da düşük ayarda olsa açacak (Valorant, CS:GO) internete girerken kasmayacak bir kasa bütçe düşük ama illaki iş görecek bir şeyler vardır.
1500 TL'ye alıcağınız bir bilgisayarın bahsettiğiniz oyunları açması zor. Açsa bile 10-15 fps oynarsınız. Şu an ortalamanın altındaki işlemciler bile sadece 1500 TL, günlük kullanım için belki idare eder bir şeyler bulabilirsiniz ama oyun açısından beklentiniz olmasın.Arkadaşlar, Letgo sahibinden Max 1500 PC önerir misiniz? Oyunlar da düşük ayarda olsa açacak (Valorant, CS:GO) internete girerken kasmayacak bir kasa bütçe düşük ama illaki iş görecek bir şeyler vardır.
Hocam kasa PSU anakart işlemci RAM SSD her şey dahil mi?
Anakart ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Donanımları sahibinden.com'da
Anakart ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Kasa ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Donanımları sahibinden.com'da
Kasa ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Depolama olarak da 0 garanti isterim dersen 70-80TL'ye 250GB HDD bulabiliyorsun veya 2.el 100liraya 500GB HDD SSD alırsan çok artıyor fiyat pazarlık yaparsan belki biraz daha düşürebilirsin. Ama 0 500GB HDD alma onun yerine 2 tane 250GB alıp birleştirebilirsin 2'siniRAM Bellek ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Donanımları sahibinden.com'da
RAM Bellek ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Anakart ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Kasa ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Depolama olarak da 0 garanti isterim dersen 70-80TL'ye 250GB HDD bulabiliyorsun veya 2.el 100liraya 500GB HDD SSD alırsan çok artıyor fiyat pazarlık yaparsan belki biraz daha düşürebilirsin. Ama 0 500GB HDD alma onun yerine 2 tane 250GB alıp birleştirebilirsin 2'siniRAM Bellek ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Donanımları sahibinden.com'da
RAM Bellek ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Hocam işlemci soğutucusunu eklemeyi unutmuşsunuz galiba birde yolladığınız anakartın arka plakası eksik arkadaş almayı düşünüyor ise eksik kalmasın.
Hocam bakıyorum kafama yatarsa bir tane alıcam ama aslında eski PC duruyor evde anakartı kısa devre yaptı bilgisayarcı değişmesi lazım dedi pek inanmadım 400 lira istedi yaptırmadım biliyorsanız çözümünü onu tamir etmek daha mantıklı benim içinHocam işlemci soğutucusunu eklemeyi unutmuşsunuz galiba birde yolladığınız anakartın arka plakası eksik arkadaş almayı düşünüyor ise eksik kalmasın.
Ne sorunu var peki ?Hocam bakıyorum kafama yatarsa bir tane alıcam ama aslında eski PC duruyor evde anakartı kısa devre yaptı bilgisayarcı değişmesi lazım dedi pek inanmadım 400 lira istedi yaptırmadım biliyorsanız çözümünü onu tamir etmek daha mantıklı benim için
Ne sorunu var peki?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.