2. el 1500 TL PC önerisi

barkinn21

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, Letgo sahibinden Max 1500 PC önerir misiniz? Oyunlar da düşük ayarda olsa açacak (Valorant, CS:GO) internete girerken kasmayacak bir kasa bütçe düşük ama illaki iş görecek bir şeyler vardır.

Arkadaşlar, Letgo sahibinden Max 1500 PC önerir misiniz? Oyunlar da düşük ayarda olsa açacak (Valorant, CS:GO) internete girerken kasmayacak bir kasa bütçe düşük ama illaki iş görecek bir şeyler vardır.
1500 TL'ye alıcağınız bir bilgisayarın bahsettiğiniz oyunları açması zor. Açsa bile 10-15 fps oynarsınız. Şu an ortalamanın altındaki işlemciler bile sadece 1500 TL, günlük kullanım için belki idare eder bir şeyler bulabilirsiniz ama oyun açısından beklentiniz olmasın.

Son düzenleme:

Depolama olarak da 0 garanti isterim dersen 70-80TL'ye 250GB HDD bulabiliyorsun veya 2.el 100liraya 500GB HDD SSD alırsan çok artıyor fiyat pazarlık yaparsan belki biraz daha düşürebilirsin. Ama 0 500GB HDD alma onun yerine 2 tane 250GB alıp birleştirebilirsin 2'sini

Hocam kasa PSU anakart işlemci RAM SSD her şey dahil mi?

Hocam doğrusu eski kasam duruyor anakart kısa devre yaptı eski(DDR2) bilgisayarcı 400 istedi değiştirçekmis ben de yaptırmadım ama PSU kasaya montaj yapmak için sağlam ama ben montaj nasıl yapılır bilmiyorum o yüzden hazır alayım diyorum fiyatını çok etkiliycekse SSD olmasa da olur ekran kartı olsun 8 GB RAM olsun yeterli iş görür (konularım da var eski kasam bilgin varsa ona da bakabilirsin)

Depolama olarak da 0 garanti isterim dersen 70-80TL'ye 250GB HDD bulabiliyorsun veya 2.el 100liraya 500GB HDD SSD alırsan çok artıyor fiyat pazarlık yaparsan belki biraz daha düşürebilirsin. Ama 0 500GB HDD alma onun yerine 2 tane 250GB alıp birleştirebilirsin 2'sini

Hocam

Hocam ilgilendiğiniz için çok teşekkür ederim hard diske kasaya ve PSU'ya ihtiyacım yok dediğin parçalar güzel uygun fiyatlı işimi görecek bir ekran kartı da önerirsen çok makbule geçer

Son düzenleme:

Hocam işlemci soğutucusunu eklemeyi unutmuşsunuz galiba birde yolladığınız anakartın arka plakası eksik arkadaş almayı düşünüyor ise eksik kalmasın.
İşlemci yerine bu: https://www.sahibinden.com/ilan/iki...3-dahili-gpu-fanli-ve-kutulu-1041987606/detay
Anakart yerine de bu düşünülebilir: https://www.sahibinden.com/ilan/iki...-ddr4-soket-am4-matx-anakart-1026047148/detay

Hocam işlemci soğutucusunu eklemeyi unutmuşsunuz galiba birde yolladığınız anakartın arka plakası eksik arkadaş almayı düşünüyor ise eksik kalmasın.
Hocam bakıyorum kafama yatarsa bir tane alıcam ama aslında eski PC duruyor evde anakartı kısa devre yaptı bilgisayarcı değişmesi lazım dedi pek inanmadım 400 lira istedi yaptırmadım biliyorsanız çözümünü onu tamir etmek daha mantıklı benim için

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı