2.el 16/512 MacBook Air alınır mı?

ege_xx

Femtopat
Daha fazla  
ASUS TUF A15 R7 4050 cihazım var fan, pil, ekran biraz da taşınabilirlikten dolayı satıp 2.elden M3 Air almayı düşünüyorum(32-33bin) sizce alınır mı? Nelere dikkat etmeliyim? Ayrıca şu ana kadar Windows 7 10 11 kullandım MacOS'a alışma sıkıntı olur mu?

Oyun oynama fikrin yoksa tercih edilebilir. Bahsettiğin fan, pil, hafiflik konusunda gayet avantajlı.

Ben Win98, xp, vista, win7, win10 kullandıktan sonra geçip alıştım, bu konuda sorun yaşamazsın bence. Sadece kısa yolları youtubeden bakıp öğrenirsen işin kolaylaşır.

2. el alınır mı? Temiz cihaz bulduktan sonra gayet alınır. Pil döngüsüne bakabilirsin, uçmuş olmasın mesela. Tamir görmemiş olması önemli ama tabi her satıcı güvenilir değil. Mac konusunda ben 2. el çok aldım sattım.
Sizce m3 alınır mı ne kadar performansını kullanacağım bilmesemde ısınınca m2 seviyelerine düşüyor onun yerine m2 macbook pro olabilir mi diyorum ekran hoparlör tarafı için kararsızım ikisi arasında ne dersiniz?

Yok hocam fikir olarak kulağa hoş geldi de fiyat tarafında 16gb versiyonlar butcemi aşıyor*

Oyun oynama fikrin yoksa tercih edilebilir. Bahsettiğin fan, pil, hafiflik konusunda gayet avantajlı.

Ben Win98, xp, vista, win7, win10 kullandıktan sonra geçip alıştım, bu konuda sorun yaşamazsın bence. Sadece kısa yolları youtubeden bakıp öğrenirsen işin kolaylaşır.

2. el alınır mı? Temiz cihaz bulduktan sonra gayet alınır. Pil döngüsüne bakabilirsin, uçmuş olmasın mesela. Tamir görmemiş olması önemli ama tabi her satıcı güvenilir değil. Mac konusunda ben 2. el çok aldım sattım.

Sizce m3 alınır mı ne kadar performansını kullanacağım bilmesemde ısınınca m2 seviyelerine düşüyor onun yerine m2 macbook pro olabilir mi diyorum ekran hoparlör tarafı için kararsızım ikisi arasında ne dersiniz?

Yok hocam fikir olarak kulağa hoş geldi de fiyat tarafında 16gb versiyonlar butcemi aşıyor*
Ne iş yapacaksın bilmiyorum ama ben olsam m2 air alacağı m1 macbook pro alırım mesela. M serisi 1'den itibaren gayet performanslı cihazlar. Pro'nun air modellerine göre hem ekran hem pil hem ses anlamında avantajlarıda bulunuyor. Pro'da fan var ama render alırken v.s ısınmaya başlayınca bir süre sonra açıyor sadece. Deneyimlediğime göre 72 derecelerde falan açmıştı galiba. Oda 1200 devirlerde açıyor yine sıfır ses oluyor.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00