İ5 6500 3.2 GHZ, MSİ H110 PRO, 8GB RAM TEMİZ UYGUN FİYATA - İşlemci ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleriyle bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'da
www.sahibinden.com
Hocam bütçe yetmeyecek gibi çok pahalıya satıyorlar kartları.
Dostum 12 yaşında benim sistemim çok daha kötüydü ama umrumda değildi çünkü dışarda sevdiğim arkadaşlarımla oynuyordum hep. İlla ki bu yaşlarda almana gerek yok önünde daha çok sene var biraz daha biriktirirsin daha iyisini alırsın. Bu kötü dönemde alıp parana yazık etme yani acelesi yok, biriktirebilirsin.
Dostum 12 yaşında benim sistemim çok daha kötüydü ama umurumda değildi çünkü dışarıda sevdiğim arkadaşlarımla oynuyordum hep. İllaki bu yaşlarda almana gerek yok önünde daha çok sene var biraz daha biriktirirsin daha iyisini alırsın. Bu kötü dönemde alıp parana yazık etme yani acelesi yok, biriktirebilirsin.
Hocam sizin döneminiz ile benim dönemim bir değil. Kimse dışarı çıkmıyor pandemideyiz, her şey pahalı ve hastalık var. Hiç kimse yok dışarıda hiç arkadaşımda yok PC'den başka ne yapayım?
Hocam sizin döneminiz ile benim dönemim bir değil. Kimse dışarı çıkmıyor pandemideyiz, her şey pahalı ve hastalık var. Hiç kimse yok dışarıda hiç arkadaşımda yok PC'den başka ne yapayım?
@PCBudur hocamın sattığı G4600 - 1050 Ti sistemi vardı 3500TL'ye. Fiyatların yüksekliğinden dolayı şu an bu sistemin fiyatı bana uygun gibi geliyor. İlan için kendisiyle iletişime geçebilirsiniz. Sahibinden'de ilanı var ama yasak yoksa paylaşabilirim.
AMD Ryzen 3 4300GE Dört Çekirdek 3.50 GHz Kutusuz İşlemci arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Crucial Ballistix 8 GB 3000 MHz DDR4 BL8G30C15U4B-Kutusuz Ram arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
En ucuz Patriot 240 GB Burst PBU240GS25SSDR 2.5" SATA 3.0 SSD fiyatlarını Akakçe ile takip et! Patriot 240 GB Burst PBU240GS25SSDR 2.5" SATA 3.0 SSD özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!
En ucuz High Power 80 Plus HPQ-500ST-H12S 500 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! High Power 80 Plus HPQ-500ST-H12S 500 W Power Supply özelliklerini incele, 1.294,06 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Sıfır böyle olabilir GTA 5 Normal-High karışık 45-60 FPS 1080p.