2.el 2000 TL iPhone önerisi

Bulamaz demedim, güncelliğini yitirdi dedim. Sıfır almış olsa evet hala kullanılırdı ama bence alınmaz artık. Sonunun artık yaklaştığını düşünüyorum.
İşletim sisteminin güncel olması telefonun güncel olduğu anlamına gelmiyor benim için. İşlemcisi, bataryası, kamerası vs. üst modeller ile yarışamaz. Güncellikten kastım bu.

Bütçesine göre şuan en yüksek ve en güncel olan 6S. Zaten üst modellerle kıyaslayamazsın. Kalkıp telefonda GTA 5 oynamayacaksa işlemcisi falan işini görür yani. Biraz da telefonu nasıl kullanmak isteyeceğine bağlı yani günlük kullanım içinse neden olmasın.

Bu fiyata bulursanız iPhone 7 almanızı tavsiye ederim. Yeni iOS güncellemeleriyle fazla güç tüketimi, ısınma gibi problemlerle karşılaşabiliyorsunuz. Bu durum iPhone 6 veya 6S modellerinde daha da fazla olacaktır. iPhone 7 çıkalı 4 yıl olduğu için daha ne kadar güncelleme desteği alır pek fazla emin değilim. Alacağınız cihazın pil sağlığı da iyi durumdaysa sizi en azından 2 yıl götürecektir.

Al bence. Hiçbir sorunu yok. 16 verecek sanırım. Ayrıca pil değişebilir, gayet normal.

Pili artı olarak dikkate alıyorum zaten. Ne bileyim Android alacaktım 3k civarına 5000-6000 mah bataryalı. Benim için batarya çok önemli, bunun sanki bir günü çıkarmaz gibi bataryası.

Pili artı olarak dikkate alıyorum zaten. Ne bileyim Android alacaktım 3k civarına 5000-6000 mah bataryalı. Benim için batarya çok önemli, bunun sanki bir günü çıkarmaz gibi bataryası.
Sizin için batarya çok önemli ise ve telefonu gün içerisinde yoğun bir şekilde kullanıyorsanız 6S bataryası sizse yetmeyecektir.

2000 TL bütçe var iPhone alacağım diyorsun. TR'de yaşıyorsun dostum o işler öyle ucuz değil artık. Ben de iPhone sahibi olmayı çok isterdim ama Android kullanıyorum. Androidi sevdiğinden mi kullanıyorsun dersen hayır. iOS telefonum olsa daha mutlu olurdum. Gel gör ki imkan yok alamıyoruz.

Pili artı olarak dikkate alıyorum zaten. Ne bileyim Android alacaktım 3K civarına 5000-6000 mAh bataryalı. Benim için batarya çok önemli, bunun sanki bir günü çıkarmaz gibi bataryası.

IPhone'lar biraz çok batarya tüketir.

Pili artı olarak dikkate alıyorum zaten. Ne bileyim Android alacaktım 3K civarına 5000-6000 mAh bataryalı. Benim için batarya çok önemli, bunun sanki bir günü çıkarmaz gibi bataryası.

iPhone kullanan arkadaşlarım gün içerisinde kabloyla dolaşıyordu benim önerim Android veya güncel IPhone'lar (8 ve sonrası)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı