2. el 3070 Ti alınır mı?

Bütçe
11000
İşlemciye göre çok daha karmaşık sökmesi takması. Daha narin. Macunla da iş bitmiyor. 3070 ti 5 senelik bir kart. Termal pedlerinin de değişmesi gerkir muhtemelen sağlıklı çalışması için. Termal pedlere de en az 1k para harcamanız gerek.
En son 10.500 dedi. Ne diyorsunuz alınır mı bu fiyata?

En son 10.500 dedi. Ne diyorsunuz alınır mı bu fiyata?
Altından başka bir şey çıkmayacağına inanıyorsanız bence düşünülebilir. Ben 3070 2k da kullanıyorum. Gayet bana yetiyor. Ti daha da iyi. Tek sınırlayıcı noktası 8 GB vram. En son indiana jones oynadım 90-100 fps veriyor 2k da. Ayarları çok kuralamadım oyun otomatik olarak ne verdi bilmiyorum ama oldukça iyi görünüyor.

Merhaba. 25k bütçede abime sistem toplamaktayım. Şu an işlemci olarak R5 5600 aldım. Ekran kartı olarak 3070 veya 3070 Ti almayı düşünüyorum. 2. el piyasası garip fiyatlarla dolu. En ucuz bunu bulabildim. Bakım isteyen bir kart. Ne diyorsunuz alınır mı? MX-6 ile termal macunu yenilemeyi düşünüyorum.

Hocam aynı paraya AMD'de daha iyileri var tam hatırlamıyorum ama 6800 kısmına bakın derim.

Hocam aynı paraya AMD'de daha iyileri var tam hatırlamıyorum ama 6800 kısmına bakın derim.
Hocam onlar uçmuş gitmiş. 13-14 bine satıyorlar.

Altından başka bir şey çıkmayacağına inanıyorsanız bence düşünülebilir. Ben 3070 2K da kullanıyorum. Gayet bana yetiyor. Ti daha da iyi. Tek sınırlayıcı noktası 8 GB VRAM. En son Indiana Jones oynadım 90-100 FPS veriyor 2K da. Ayarları çok kuralamadım oyun otomatik olarak ne verdi bilmiyorum ama oldukça iyi görünüyor.

Hocam 2-3 gündür 3070-3070 Ti bakıyordum ben de zaten. 3070 Ti'yi gereğinden fazla fiyatlara (13-14K) sattıkları için 3070'e düşmek zorunda kaldım. Bu ilanı görünce bakayım dedim. Bakım isteyen bir kart. Bir de Param Güvende olmadan alsam bir sorun olur mu?

Aynı işlemci ve ekran kartına sahibim. Hiç bakım vs. yapmadım ama sıcaklıklarım hep normal. 2.5 yıl civarı oldu alalı. Ne zaman yapmak lazım bunların bakımlarını? :)
Senin için de bir ek bilgi vereyim. 1080p Ultra ayarlarda her oyunu sıkıntısız oynayabiliyorum.

Aynı işlemci ve ekran kartına sahibim. Hiç bakım vs. yapmadım ama sıcaklıklarım hep normal. 2.5 yıl civarı oldu alalı. Ne zaman yapmak lazım bunların bakımlarını? :)
Senin için de bir ek bilgi vereyim. 1080p Ultra ayarlarda her oyunu sıkıntısız oynayabiliyorum.

Isı sıcakları normal olmadığı zaman kesinlikle yapmalısın. 2.5 yıl geçtiğine göre bence tam şu an bakım yapılmalı.

Ben de 5070 var. Abime topluyorum bu sistemi. DDR5 RAM'lerin fiyatlarından dolayı mecburen DDR4 sistem topluyorum. Ne diyorsun sence bu ekran kartı alınır mı? Adam son fiyat 10.500 TL diyor.

Isı sıcakları normal olmadığı zaman kesinlikle yapmalısın. 2.5 yıl geçtiğine göre bence tam şu an bakım yapılmalı.

Ben de 5070 var. Abime topluyorum bu sistemi. DDR5 RAM'lerin fiyatlarından dolayı mecburen DDR4 sistem topluyorum. Ne diyorsun sence bu ekran kartınj alınır mı? Adam son fiyat 10.500 TL diyor.
Ben de 5080 li bir sisteme geçmeyi planlıyorum ve elimdeki sistemi satacak olsam yaklaşık bu paraları isterdim diye düşünüyorum. Cihazın kondisyonu iyiyse alınabilir ama sıcaklık değerleri iyi değil dendiğine göre bir tık düşük fiyat olmalı sanki. Oluru 9.5-10 gibi bence.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı