2.el 3080 alınır mı?

11-12K banında RX 6800 XT, 6900XT'de var hem daha güçlü hem de 16 GB vrama sahip haberin olsun.

Biraz daha bütçe çıkarsan 12 GB 3080 Ti de alabilirsin.

Çıkamam dersen 3080 bu fiyatlarda zaten pazarlık yapıp alabilirsin.

Doğru diyorsun NVIDIA fanları ile uğraşamıyor insan yemin ediyorum. Adamlar kör topal gibi ekran kartlarını savunuyorlar. Sanki piyasa da başka ekran kartı yok da herkes bu 2. el ürüne kalmış.

Son düzenleyen: Moderatör:
10.500 civarina RTX 3080 Ti veya RX 6900XT bulabilirsiniz.

Doğru diyorsun NVIDIA fanları ile uğraşamıyor insan yemin ediyorum. Adamlar kör topal gibi ekran kartlarını savunuyorlar. Sanki piyasa da başka ekran kartı yok da herkes bu 2. el ürüne kalmış.
Hocam 12-15k arasi 3090 bile var. Fakat ister bütçe arttırsın ister arttırmasın adama gidip sıfır 1660 al demek biraz Cem Yılmaz olmaya çalışmak demektir.

Tamam kardeşim 3000 serisi daha iyi anladık. O zaman gidin söyleyin daha iyi diye, benimle niye konuşuyorsunuz ki? Adam bir kere bu 2. el ürünün bilgilerini göstermemiş. Fan hızı yazmıyor MHz'si yazmıyor. Neye göre iyi bu ekran kartı kime göre iyi?

GTX 1660: GTA 5'te 72 PUBG de 79 Fortnite da 101 FPS alıyorsun.

RTX 3080: GTA 5'te 144 PUBG de 189 Fortnite da 223.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben adama o sözümü tüm parasını harcamasın diye söyledim. Bunda bu kadar abartacak ne var ben anlamıyorum.
Tabiki abartılacak bir şey yok, sizin son yazdığınız cümleye katılıyorum. 2. El de güncel ürün bilgisi onemlidir. Hadi bahsi gecen üründe sorun olsun, sadece tek satici yok ki başka yerden de illa ki bulur. Adam son parasini harcamasin diye niye gidip sifir düsük bir model alsın, hala temiz modeller varken.

2. El ürünler konusunda uyarabilirsin ama konu başka noktalara geliyor. Gönül ister ki kimse dolandirilmasin, o dolandiricilarin ekmeğine yağ sürülmesin ama bu şekilde korkarak da yaşanmıyor. Ya cok daha düşük özelliklere razi olunacak ya da test ederek deneyerek risk alınacak.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı