Ben bundan 2 sene önce GTX 1080 almıştım ikinci elden ve satıcı bakımını yaptığını söylemesine rağmen kartım 93 dereceleri görüyordu ve hot-spot değeri 101 dereceydi.
Açıklamalara çok kanmamak lazım, dandirik şeyler takıp yolluyorlar.
Ben bundan 2 sene önce GTX 1080 almıştım ikinci elden ve satıcı bakımını yaptığını söylemesine rağmen kartım 93 dereceleri görüyordu ve hot-spot değeri 101 dereceydi.
Açıklamalara çok kanmamak lazım, dandik şeyler takıp yolluyorlar.
Hocam RTX 3070 parasına 3080 Ti almışsın büyük ihtimalle miningli kart almışssın ama fazla sorun etmeyin kartın bakım yapılması lazım termal ped ve termal macun yapın düzelir o kartın 75 70 derece olması lazım.
Kart zaten RDR2 falan çöküp duruyordu hep, bir çok oyunu oynayamamıştım.
Bi 2 ay falan önce RX 7700XT sistem aldım rahatım, ikinci el işi büyük şans ve dikkat gerektiren bir şey.
Hocam satan kişilere yalan söylüyor ya kaliteli termal ped ve kaliteli termal macun ile değişti diyorlar da yalan söylüyorlar 2 ay önce GTX 1080 aldım satıcı termal macun filan değştirmiş ama kart bana geldiğin 85 86 derecede çalışıyordu açtım içini değişim bile yapılmamış şu an Max 78 77 derecede çalışıyor
Kart zaten RDR2 falan çöküp duruyordu hep, birçok oyunu oynayamamıştım.
Bir 2 ay falan önce RX 7700XT sistem aldım rahatım, ikinci el işi büyük şans ve dikkat gerektiren bir şey.