2.el 3080 Ti 81 derece normal mi?

Ben bundan 2 sene önce GTX 1080 almıştım ikinci elden ve satıcı bakımını yaptığını söylemesine rağmen kartım 93 dereceleri görüyordu ve hot-spot değeri 101 dereceydi.
Açıklamalara çok kanmamak lazım, dandik şeyler takıp yolluyorlar.

Aynen öyle hocam satmak için ellerinden geleni yapıyorlar

Hocam RTX 3070 parasına 3080 Ti almışsın büyük ihtimalle miningli kart almışssın ama fazla sorun etmeyin kartın bakım yapılması lazım termal ped ve termal macun yapın düzelir o kartın 75 70 derece olması lazım.

Kart zaten bir süredir ilanda 15-16 civarı takılıyordu, benim de favorilerimdeydi. İşte 2 gün önce acil nakit lazım diye 13e düşürdü öyle aldım.

Hocam satan kişilere yalan söylüyor ya kaliteli termal ped ve kaliteli termal macun ile değişti diyorlar da yalan söylüyorlar 2 ay önce GTX 1080 aldım satıcı termal macun filan değştirmiş ama kart bana geldiğin 85 86 derecede çalışıyordu açtım içini değişim bile yapılmamış şu an Max 78 77 derecede çalışıyor
Buna açmadığı sürece birşey demesi zor.
Fazla bir şey demiyelimde adam karttan soğumasın hocam güzel bir şekilde bakımı yapılırsa 75 derecede sabit çalışır kart
İnternette gördüğüm bazı testlere göre %100 fan hızında anca 75 derecelere iniyor.

Kart zaten RDR2 falan çöküp duruyordu hep, birçok oyunu oynayamamıştım.
Bir 2 ay falan önce RX 7700XT sistem aldım rahatım, ikinci el işi büyük şans ve dikkat gerektiren bir şey.

Hocam kart alacak olursam RX 7800XT'den başkasını almamayı düşünüyorum

Miningli olsa bile bloğu bayağı temiz. Fanları da 7/24 çalışmaış fan gibi değilller ses, titreşim, yalpalama gibi şeyler yok.

Hocam peki satıcının satmadan önce içini açıp temizlemediği ne malum

%100 açıp deneyeyim merak ettim bende, atarım sonucu.

Tavsiyem boşuna açmayın şimdi elinizde macun filan yoksa

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı