2. el 5000 TL bütçe ile ekran kartı önerisi

NiroTma

Hectopat
Daha fazla  
Herkese öncelikle merhaba, 5K bütçe ile 2. el bir ekran kartı arayısındayım. Normalde NVIDIA'cıyım ama AMD tarafına daha sıcak bakıyorum çünkü eski kartlara da halen destek veriyorlar, NVIDIA tarafında bu bır tık daha kötü. Kartı oyun amacıyla kullanmak istiyorum. Oynadığım oyunlar rekabetçi oyunlar. LoL, CS, Warzone, Apex daha çok FPS tarzında oyunlar. En önemlisi de Warzone'da orta ayarlarda 100 üstü FPS alsam fena olmaz. Önerilerinizi bekliyorum, bütçeyi aşabilirim fakat aşmak istemiyorum.

sistemi 2. el toplayacağım aklımda ki, daha öncede kullandıgım ve gayet memnun oldugum ,r5 5600 var 2. el temız ucuz bulabılırsem alacagım bulmazsam, 7500f bakıp ddr5 sıstem toplayacagım, ekran kartı butcemın yetersız olması şimdilik idare etsin yaza degısırım mantıgı.

Sistem bilgilerinizi belirtmemişsiniz ama bütçeniz civarında 6600 XT bulabilirseniz çok iyi olabilir sizin için.
sistemi ekran kartına göre şekillendireceğim amd tarafında ki kartlarda pek bilgim yok, karışılığının ne olduğuyla alakalı, önceki sistemimde GİGABYTE 3060 12 gb versiyonu ve 5600 dü, gayet memnundum

Son düzenleme:
Sistemi 2. el toplayacağım aklımda ki, daha önce de kullandıgım ve gayet memnun oldugum, R5 5600 var 2. el temız ucuz bulabılırsem alacagım bulmazsam, 7500F bakıp DDR5 sıstem toplayacagım, ekran kartı butcemın yetersız olması şimdilik idare etsin yaza degısırım mantıgı.

Sistemi ekran kartına göre şekillendireceğim AMD tarafında ki kartlarda pek bilgim yok, karışılığının ne olduğuyla alakalı, önceki sistemimde Gigabyte 3060 12 GB versiyonu ve 5600'dü, gayet memnundum

6600 XT 5600 ikilisi ile 3060 5600 ikilisinden biraz daha iyi performans alırsınız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı