Keylogger bulaştı

Della.dd

Decapat
Daha fazla  
Kendimden hiç böyle bir şey beklemezdim. Keylog yedim ama nasıl yedim? Bugün gece 3'te Instagram hesabım ve e postalarım gitmiş. Onları şu an sağlama aldım, sorun bilgisayarda. Keylogger olduğundan şüphesiz eminim.

1764154344093.png

Şuradaki found. Bilmem ne dosyaları ne bilmiyorum. Yeni gelmişler sanırsam. Telefonumda da pek bir şey yapmıyorum zaten, bilgisayardan kaptım gibi duruyor o yüzden. KRD ile taradım, onunla taradım, bununla taradım bir şey çıkmıyor ama bir şüphe işte içimde kalan. Ve Windows 11 tuned versiyon kullanıyorum, ISO dosyası elımde yok. Kendım uretmıstım. Format atmaya da usenıyorum. Of.

Kendimden hiç böyle bir şey beklemezdim. Keylog yedim ama nasıl yedim? Bugün gece 3'te Instagram hesabım ve e postalarım gitmiş. Onları şu an sağlama aldım, sorun bilgisayarda. Keylogger olduğundan şüphesiz eminim.
1764154344093.png

Şuradaki found. Bilmem ne dosyaları ne bilmiyorum. Yeni gelmişler sanırsam. Telefonumda da pek bir şey yapmıyorum zaten, bilgisayardan kaptım gibi duruyor o yüzden. KRD ile taradım, onunla taradım, bununla taradım bir şey çıkmıyor ama bir şüphe işte içimde kalan. Ve Windows 11 tuned versiyon kullanıyorum, ISO dosyası elımde yok. Kendım uretmıstım. Format atmaya da usenıyorum. Of.

Şu "found" şeyleri damaged disklerle alakalıymış. Ama bilgisayarda bir yerlerde bir şey var eminim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Eki Görüntüle 2611052

Şu "found" şeyleri damaged disklerle alakalıymış. Ama bilgisayarda bir yerlerde bir şey var eminim.
Malwarebytes ile bir tarayın.

Sisteminde bir sorun yok muhtemelen. Şifrelerini aynı mı kullanıyorsun hocam? Yukarıda dediğim gibi veri sızıntısı gibi bir durum olabilir.
Az çok aynı hocam eskiden hep aynı yapardım şimdi her ne kadar toparlamaya çalışsam da bir yerlerden vuruyorlar. Bu arada, tüm gmail hesaplarıma giriş yapılmış. 5-10 tane yabancı gmail hesabım vardı, şifrelerin hepsinin farklı şeyler. Onlara da giriş yapılmış ve giriş yapan cihaz "Android". Hiç bir şekilde cihaz bilgisi yok, çıkış yapınca hemen 1 dk gecikmeden yeniden giriyor. Bunu da önlemek için 2fa açtım ve mümkün olduğunda şifreyi atla seçeneğini kapattım. Bazı hesaplardan şifreleri falan değiştirdim. Ama benim içimde kaldı, bir format atayım. Hem linux ile beraber kurarım sorun yaşıyordum. Tüm yardım eden arkadaşlara teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı