2. el 6700 XT PC alınır mı?

Daha fazla  
https://www.sahibinden.com/ilan/iki...tli-oyuncu-kasasi-full-setup-1107915397/detay arkadaşlar bu sistem alınır mı sizce? Benim gördüklerime göre SSD ve anakartı pek iyi değil ama sistemde direksiyon seti var sizce alınır mı?

https://www.sahibinden.com/ilan/iki...6800-16gb-oyuncu-bilgisayari-1106567509/detay bu da güzel bir monitörde aldımmı yanına güzel gider bence siz ne düşünüyorsunuz?

https://www.sahibinden.com/ilan/iki...saustu-rx6800-canavar-sistem-1064274416/detay bu da güzel gözüküyor ama iyi midir bilmiyorum yanına monitörde alacağım sizce nasıl?

https://www.sahibinden.com/ilan/iki...arda-kaldirmayacagi-oyun-yok-1095341486/detay bir de böyle bir sistem var. Nasıldır bilmem.

Son düzenleyen: Moderatör:
3. sistemi almanızı öneririm. Monitör dahil olsun hiç uğraşmayayım derseniz son attığınız ancak monitörü kendim alırım derseniz 3. olanı tercih etmenizi öneririm.

3. sistemi almanızı öneririm. Monitör dahil olsun hiç uğraşmayayım derseniz son attığınız ancak monitörü kendim alırım derseniz 3. olanı tercih etmenizi öneririm.

Hocam direksiyon seti ile araba oyunu oynamak istiyorum videoları vs sarıyor benim de olsun istiyorum sizce 1.sistem nasıldır?

Hocam direksiyon seti ile araba oyunu oynamak istiyorum videoları vs sarıyor benim de olsun istiyorum sizce 1.sistem nasıldır?

Hocam 1. sistem ekran kartı ve depolama bakımından diğer sistemlerin gerisinde kalmış sadece direksiyon seti için almaya değmez bence. 3. sistem alınabilir geldi Online oyunlarda 5600X çok yüksek FPS'ler verir, 6800XT zaten piyasanın en iyi ekran kartlarından birisi, 3060 Ti'ın bir üst seviyesi.

Hocam 1. sistem ekran kartı ve depolama bakımından diğer sistemlerin gerisinde kalmış sadece direksiyon seti için almaya değmez bence. 3. sistem alınabilir geldi Online oyunlarda 5600X çok yüksek FPS'ler verir, 6800XT zaten piyasanın en iyi ekran kartlarından birisi, 3060 Ti'ın bir üst seviyesi.

Anladım hocam ben ağustos'ta sistem alacağım satılırsa aynı buna benzer bir bilgisayarmı alayım ve sizce bu sistemin yanına nasıl bir monitör gider bütçe maksimum 4.5k ve ayrıca 2.sistem nasıldır sizce sıvı soğutmasıda var.

Son düzenleme:
Anladım hocam ben ağustos'ta sistem alacağım satılırsa aynı buna benzer bir bilgisayarmı alayım ve sizce bu sistemişn yanına nasıl bir monitör gider bütçe maksimum 4.5k

Satılırsa buna benzer bir sistem almanızı öneririm, ve monitör önerisine gelecek olursak en az 144Hz monitör almanız sizin için daha iyi olacaktır ve 1Ms'den fazla Ms'i olan monitörlere yönelmeyiniz, rekabetçi oyunlar oynayacaksanız (CS:GO, Valorant, Apex vs.) 24.5 inç üstü monitör önermem. Power Boost, Gamebooster, Rampage benzeri Çin menşeli markalardan uzak durunuz. Benim önerim Samsung Odyssey G3 olacaktır fakat paranıza göre 200 Hz monitör isterseniz Casper Excalibur m. E238FHD-G alabilirsiniz.

Satılırsa buna benzer bir sistem almanızı öneririm, ve monitör önerisine gelecek olursak en az 144Hz monitör almanız sizin için daha iyi olacaktır ve 1Ms'den fazla Ms'i olan monitörlere yönelmeyiniz, rekabetçi oyunlar oynayacaksanız ( CS:GO, Valorant, Apex vs.) 24.5 inç üstü monitör önermem. Power Boost, Game Booster, Rampage benzeri Çin menşeli markalardan uzak durunuz. Benim önerim Samsung Odyssey G3 olacaktır fakat paranıza göre 200 Hz monitör isterseniz Casper Excalibur m. E238FHD-G alabilirsiniz.

Hocam ben şimdi büyük monitör istiyorum daha iyi olur gibi ama bilmiyorum hangisi nasip olursa ve oddssey G3 modeli güzel duruyor ve VA panel ama ghosting varmış IPS palen bulursam daha iyi olur gibi excalibul hakkında bir bilgim yok.
M.E238FHD-G

CASPER Excalibur 23.8'' 200Hz 1MS(MPRT) CURVED G-Sync /

CASPER Excalibur 27'' 200Hz 1MS(MPRT) CURVED G-Sync /-​

Samsung LS24AG300nrxuf Odyssey G3 24” 1 ms 144 Hz Full HD çerçevesiz Gaming monitör siyah​

Dediğiniz monitörler bunlar sanırım güzel duruyorlar bakalım hangisi nasip olursa artık.

Hocam ben şimdi büyük monitör istiyorum daha iyi olur gibi ama bilmiyorum hangisi nasip olursa ve oddssey G3 modeli güzel duruyor ve VA panel ama ghosting varmış IPS palen bulursam daha iyi olur gibi excalibul hakkında bir bilgim yok.
M.E238FHD-G

CASPER Excalibur 23.8'' 200Hz 1MS(MPRT) CURVED G-Sync /

CASPER Excalibur 27'' 200Hz 1MS(MPRT) CURVED G-Sync /-​

Samsung LS24AG300nrxuf Odyssey G3 24” 1 ms 144 Hz Full HD çerçevesiz Gaming monitör siyah​

Dediğiniz monitörler bunlar sanırım güzel duruyorlar bakalım hangisi nasip olursa artık.

Excalibur Casper'ın markası sorun yaşamazsınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı