2.el 7 bin TL elektrogitar önerisi

koftaaqmak

Hectopat
Daha fazla  
Son düzenleyen: Moderatör:
Valla çok güzel duruyor ben kendim de ibanez kullanıyorum manyetiklerinde ve sap ayarında bir sıkıntı yoksa alınır. Ek olarak geçende şöyle bir şey gördüm bi bakmanı tavsiye ederim.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam bu gitar 7.680 TL ve sanıyorum ki Ibanez bu gitardan çok daha kaliteli 5K'ya bunu alıp yanına da ikinci el bir amfi alıp öyle başlamak daha mantıklı değil mi?

Hocam bu gitar 7.680 TL ve sanıyorum ki Ibanez bu gitardan çok daha kaliteli 5K'ya bunu alıp yanına da ikinci el bir amfi alıp öyle başlamak daha mantıklı değil mi?
Tabii ki daha mantıklı ama 2000tl'ye güzel bir amfi bulabilecek misin ? Eğer biraz daha çıkabilirsen ben blackstar idcore amfiyi 5000'e sıfırını almıştım onların ikinci ellerine bir bak derim.

Yeter bence ama benim dediğim amfide üstünde ekstra olarak gelen efektler var (delay,reverb,modulation ve ekstra olarak 6 adet hazır present de geliyor içinde.) daha iyi olur diye düşünmüştüm amfiyi linkte belirtiyorum belki daha uygun fiyata bulursun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı