2. el 750 TL PC toplama

Bu arada arkadaşlar link veriyor diye direkt sahibinden tarzı sitelerden ürün alma. Önlemini al.

Benim Sahibinden'den attığım bir tek HDD var, o da GET'li.

Hocama katılıyorum.

Bu arada ben sistemde daha kaliteli ve pahalı bir PSU aldım. O yüzden ekran kartım biraz sönük. CS:GO oynatır güzel ama. Ekran kartını ileride GT 1030 veya GTX 750 Ti yapabilirsiniz. Yaparsanız daha fazla performans alırsınız ve daha yüksek kalitede oynarsınız.

Mesela @301230 hocamız çok iyi fiyatlar bulmuş ve PSU'dan kısmış. Ama ekran kartı daha iyi.

Benim Sahibinden'den attığım bir tek HDD var, o da GET'li.

Hocama katılıyorum.

Bu arada ben sistemde daha kaliteli ve pahalı bir PSU aldım. O yüzden ekran kartım biraz sönük. CS:GO oynatır güzel ama. Ekran kartını ileride GT 1030 veya GTX 750 Ti yapabilirsiniz. Yaparsanız daha fazla performans alırsınız ve daha yüksek kalitede oynarsınız.

Mesela @301230 hocamız çok iyi fiyatlar bulmuş ve PSU'dan kısmış. Ama ekran kartı daha iyi.
Aynen öyle, ben sistemde ekran kartı ve işlemciye biraz yüklenip PSU'dan kıstım. 750 TL bir sistemin zaten çekeceği güç zaten çok az, kararı vermek arkadaşa kalmış.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı