2. el 9000 TL'ye Logitech G29 alınır mı?

Daha fazla  
Şu an da 2. el 9000 TL'ye Logitech G29 set buldum ve almayı düşünüyorum. Elimde asetto, Forza, ETS var fakat ETS dışında diğerleri pek heyecanlandırmıyor. Sizce ileride set sıkar mı ve sıkarsa da satışı kolay olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu an da 2. el 9000 TL'ye Logitech G29 set buldum ve almayı düşünüyorum. Elimde asetto, Forza, ETS var fakat ETS dışında diğerleri pek heyecanlandırmıyor. Sizce ileride set sıkar mı ve sıkarsa da satışı kolay olur mu?
Ne kadar temiz bilmiyoruz hocam belki ağır kusuru vardır glrmeden bilemeyiz. Kolay satarsın zaten pahalı bir şey 1000 lira az verirsin en kötü satarsın. ETS de eğer çok hızlı sürmeyi sevmiyorsan ve el frenini güzel kullanıyorsan asetto ve ETS için çok güzel olacaktır. Forza pek sarmayabilir.

Tavsiyem G29 almayın 3-4 sene sonra gaz pedalı takılmaya başlayacak direksiyon FFB azalacak daha niceleri. 4 Senedir kullanıcısıyım direksiyonumu değiştirdim F1 direksiyonu taktım. El freni aldım vitesi değiştirdim. Hem drift direksiyonu hemde F1 direksiyonum var mutluyum fakat alınmaz para biriktirin GT300RS alın

Tavsiyem G29 almayın 3-4 sene sonra gaz pedalı takılmaya başlayacak direksiyon FFB azalacak daha niceleri. 4 Senedir kullanıcısıyım direksiyonumu değiştirdim F1 direksiyonu taktım. El freni aldım vitesi değiştirdim. Hem drift direksiyonu hem de F1 direksiyonum var mutluyum fakat alınmaz para biriktirin GT300RS alın

Hocam o da çok pahalı be, şunla bir baslayayım da ileride düşünürüm onu da

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı