2. el Acer Nitro 5 alınır mı?

darkbabba

Hectopat
Uzun süredir bir laptop arayışındaydım ve bütçeme uygun bir ilanla karşılaştım. Satın almayı düşündüğüm modelin özellikleri şu şekilde:
  • Model: Acer Nitro 5
  • İşlemci: Intel i7-11800H
  • RAM: 16 GB.
  • Ekran kartı: NVIDIA RTX 3060 (6 GB VRAM)
  • Depolama: 1 TB Samsung SSD.
  • Ekran: 144 Hz.
Eğer masaüstü bir sistem olsaydı tereddüt etmezdim, ancak laptop olduğu için emin olamıyorum. Sizce bu sistem alınmaya değer mi? Özellikle soğutma, batarya ömrü ve genel performans açısından değerlendirebilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Performans olarak sorun çıkaracağını zannetmiyorum ama alacaksanız test sonuçlarını isteyin. Oyuncu laptopları maalesef pil konusunda çok zayıf şarjda 2 max 3 saat gideceğini düşünüyorum. Daha iyi bir laptop bulunabilir.

Uzun süredir bir laptop arayışındaydım ve bütçeme uygun bir ilanla karşılaştım. Satın almayı düşündüğüm modelin özellikleri şu şekilde:
  • Model: Acer Nitro 5
  • İşlemci: Intel i7-11800H
  • RAM: 16 GB.
  • Ekran kartı: NVIDIA RTX 3060 (6 GB VRAM)
  • Depolama: 1 TB Samsung SSD.
  • Ekran: 144 Hz.
Eğer masaüstü bir sistem olsaydı tereddüt etmezdim, ancak laptop olduğu için emin olamıyorum. Sizce bu sistem alınmaya değer mi? Özellikle soğutma, batarya ömrü ve genel performans açısından değerlendirebilir misiniz?
Model ne kadar?

anlamadim hocam

Performans olarak sorun çıkaracağını zannetmiyorum ama alacaksanız test sonuçlarını isteyin. Oyuncu laptopları maalesef pil konusunda çok zayıf şarjda 2 max 3 saat gideceğini düşünüyorum. Daha iyi bir laptop bulunabilir.
Daha iyi bir laptop için biraz daha beklemem lazım şuan durum biraz acil lazım olduğu için .

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı