Başlıkta gördüğünüz gibi konu, ek bilgi olarak AirPods Pro ortalama 3 yıllık ve boş zamanlarda oyun oynanarak kullanılmış. Diğeri ise yeni AirPods 2. nesil. Siz hangisini seçerdiniz?
2. el kulaklık almak hele kulak içi olan ne kadar hijyenik? Ben önermiyorum Tercih sizin elbette fiyat farkı ne kadar? Fiyatları söylemeden bir şey diyemeyiz ve 2. nesil olan bulduğunuzun garantisi var mı?
2. el kulaklık almak hele kulak içi olan ne kadar hijyenik? Ben önermiyorum Tercih sizin elbette fiyat farkı ne kadar? Fiyatları söylemeden bir şey diyemeyiz ve 2. nesil olan bulduğunuzun garantisi var mı?
Hocam fiyatları öğrenmeniz gerek ki aradaki Pro ile olan performans farkına değip değmeyeceği hakkında yorum yapalım. Normalde Pro daha iyi ama yüzde olarak 2. nesil bariz ucuzsa o tercih edilir şu an ben en azından tavsiye veremem size iyi sosyaller.
Hocam fiyatları öğrenmeniz gerek ki aradaki Pro ile olan performans farkına değip değmeyeceği hakkında yorum yapalım. Normalde Pro daha iyi ama yüzde olarak 2. nesil bariz ucuzsa o tercih edilir şu an ben en azından tavsiye veremem size iyi sosyaller.
Pro ve silikon uçları falan gerçekten çok az kullanılmış olup temizse sorunsuzsa ben Pro alırım sonuçta 2. el bunlar pek yenisi eskisi yok. Kendim de 2. nesil kullanan biri olarak yüksek ses seviyelerinde dışarıya ses vermesinden rahatsızım mesela. Pro'nun tasarımı daha iyi geliyor gözüme.