2. el alınan ekran kartının orijinal olduğunu anlama

CaseyAffleck

Kilopat
Makaleler
1
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Bugün fotoğrafta gördüğünüz kartı aldım 2. el olarak. Kartın orijinal olup olmadığını anlamanın bir yolu var mıdır, veya bu tarz 2. el alışverişlerinde tongaya düşmemek için bir öneri?

WhatsApp Image 2018-01-17 at 21.03.05.jpeg

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba. Bugün fotoğrafta gördüğünüz kartı aldım 2. el olarak. Kartın orijinal olup olmadığını anlamanın bir yolu var mıdır, veya bu tarz 2. el alışverişlerinde tongaya düşmemek için bir öneri?

Eki Görüntüle 276916
hayırlı olsun bu zamana kadar sahte ekran kartı hiç görmedim üretmekte kolay bi iş değil gönül rahatlığı ile kullanın :)

Ekran kartının replikası olmaz. Ya içinden GT 210 çıkar yada GTX 1060. Onuda teslim alırken kontrol edersin. Gel gelelim kartın sağlığına.. Takıp test etmeden görüntüsü ile hiç birşey anlaşılmaz.

Belki bir yardımı dokunur.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ekran kartının replikası olmaz. Ya içinden GT 210 çıkar yada GTX 1060. Onuda teslim alırken kontrol edersin. Gel gelelim kartın sağlığına.. Takıp test etmeden görüntüsü ile hiç birşey anlaşılmaz.

10 güne kadar sistemi toplarım. Umarım sağlıklı çıkar. 20 haziran tarihinde Media Markt üzerinden aldığını belirtti satan kişi.

Kartı herhangi bir sisteme takıp test edin. İlk seferinde görüntü verebilir bu sizi yanıltmasın. İnsanlar kartı alıp minig kasacağım diye O.C etmekte. Haliyle ya çip yada bellek arızaları vermekte. İlk seferinde görüntü alabilirsiniz fakat en sağlıklı test "Furmark" ile 10 dakika ve üzeri kartı zorlamak.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı