2. el Amazon ekran karti alınır mı?

bynarkoz

Hectopat
Tam sonuc bulamadigim konu. Amazon Almanya Fransa vs ulkelerden alip acilmamis ya da 1 aylik kartlari satan kisilerden alınır mı? Garanti isleri sikintili oldugu soyleniyor. Saticilarda Gigabyte sitesinden kendi hesaplarina kaydettirip 5 sene garantisi oldugunu soyluyorlar. Almayi dusundugumuzde ne gibi islemler yapmamiz gerekir.
Aklima yatan kartlar 3060 Ti agirlikli.
Aorus 3060 Ti Elite 8.5k ya kadar dusuyorlar. Bir saticinin faturasinda 6.5k fiyati 1.5k da vergiyle 8K ya aldigini gordum. Bu kasım ayindaki kampanyalarda Türkiye garantili urunlerde dusme olur mu? Ya da ne zamanlar kampanya oluyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Tam sonuc bulamadigim konu. Amazon Almanya Fransa vs ulkelerden alip acilmamis ya da 1 aylik kartlari satan kisilerden alınır mı? Garanti isleri sikintili oldugu soyleniyor. Saticilarda Gigabyte sitesinden kendi hesaplarina kaydettirip 5 sene garantisi oldugunu soyluyorlar. Almayi dusundugumuzde ne gibi islemler yapmamiz gerekir.
Aklima yatan kartlar 3060 Ti agirlikli.
Aorus 3060 Ti Elite 8.5k ya kadar dusuyorlar. Bir saticinin faturasinda 6.5k fiyati 1.5k da vergiyle 8K ya aldigini gordum. Bu kasım ayindaki kampanyalarda Türkiye garantili urunlerde dusme olur mu? Ya da ne zamanlar kampanya oluyor?
Hayır hiç bulaşmayın.

Alabilirsiniz ama 2 yıl Amazon dışında garantisinin olacağını pek düşünmeyin. Markaların sitelerine ürün kaydediliyor ama bizim ülkede geçerli değil.

Amazon garantisinden faydalanmak isterseniz satıcının hesabına ihtiyacınız olacak. İletişim bilgilerini bulundurun. Destek talebi açıp kartı yurtdışına göndereceksiniz garanti durumunda. Değişim veya fatura tutarı iadesi çıkar. Tamir etmiyorlar bildiğim kadarıyla. Fatura tutarı iadesi gelirse ödediğinizden daha düşük iade alırsınız çünkü satıcı üzerine kâr koyarak size satıyor.

Tüm bunları düşünerek kararınızı verin.

O kartların 2 yıl amazon garantileri dahi yok. Tüm markalara mail atıp kendim sordum. Sadece 1 ay için geri iade hakkınız var onun için de hediye kartı istemeniz gerekiyor satıcıdan. Düzgün kullanırsanız garantilik bir durum pek olmuyor zaten. Ben de satıyorum-alıyorum o kartlardan. Sadece EVGA'nın global garantisi var hatta onda bile sıkıntı çıkarıyorlar bazı servisler.

O kartların 2 yıl amazon garantileri dahi yok. Tüm markalara mail atıp kendim sordum. Sadece 1 ay için geri iade hakkınız var onun için de hediye kartı istemeniz gerekiyor satıcıdan. Düzgün kullanırsanız garantilik bir durum pek olmuyor zaten. Ben de satıyorum-alıyorum o kartlardan. Sadece EVGA'nın global garantisi var hatta onda bile sıkıntı çıkarıyorlar bazı servisler.
2 yıl Amazon garantisi var. Bu hakkı Amazon size markadan bağımsız olarak veriyor. Dediğim gibi muhtemelen tamir edilemez ancak ürün stokta varsa değişim veya fatura tutarında iade gerçekleşir. Amazon.de canlı desteğini açın sorun.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı