2. el anakart alınır mı?

3 ay mining da kullanılmış bir ekran kartı var elimde. Kendisi kolay ısınıyor. 2 el olarak aldım ve kendisi 570.
E bakım yap? Kolay ısınıyor dediğin kaç derecelere çıkıyor? 76 77 dereceyi yükte geçmiyorsa gerisini önemli değil.

Ram ve fanlarımı 2.el almıştım en sağlamda onlar çıktı . Tavsiyem sadece anakart yerine anakart+ işlemci alman.

Haklısınız teşekkürler peki kumar derken neyi kast ettiniz?

Alacağım parçalar bunlar sizce iyi midir?

İyi değil maalesef, SSD ekran kartı ve PSU kötü. PSU FSP'nin olsa bile tier e hem de çift kanal. O PSU zaten o sistemi besleyemez.

E bakım yap? Kolay ısınıyor dediğin kaç derecelere çıkıyor? 76 77 dereceyi yükte geçmiyorsa gerisini önemli değil.

Minningde kartlar sürekli çalıştığından hep orta sıcaklıkta çalıştığından alttaki lehim toplarının yapısı bozulur, termal pedler kurur, adam macunu değiştirip fanı temizler 6 ay 1 sene sonra kart elinde patlar.

Reballing sorunu RX500 serisinde çok oluyordu

Madencilik ekran kartının performansını falan düşürmez. Bilgi veriyorsun ama yanlış bilgi veriyorsun.
Ben sornadan yanlış yazmışım dedim ama görmediniz galiba.
Ben bunu diyorum e bakım yap diyorlar. Hep sıcaklık atlında kalıyor mining ekran kartları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…