Başlıktaki gibi sizce alınır mı? 2021 yılından beri bayağı hoşuma giden bir klavye ekranı falan olsun(sahibinden de 3-4.5k arası) parasına değer mi?
hocam kablosuz klavye istiyordum 1,5k-2k arası ancak onu alırsam para biriktirecektim var mıdır öneriniz mad 68 de seçeneklerim arasında alınır mıDeğmez, bu fiyatlara çok daha güzel ekranlı sıfır klavyeler var. @kxy hocam.
Başlıktaki gibi sizce alınır mı? 2021 yılından beri bayağı hoşuma giden bir klavye ekranı falan olsun(sahibinden de 3-4.5k arası) parasına değer mi?
Mchose Ace60 Pro alın MAD68 yerine. MCU'su rezalet MAD'in. Yada akko Fun60Pro stoklarını bekleyin.hocam kablosuz klavye istiyordum 1,5k-2k arası ancak onu alırsam para biriktirecektim var mıdır öneriniz mad 68 de seçeneklerim arasında alınır mı
Hocam kablosuz klavye istiyordum 1, 5k-2K arası ancak onu alırsam para biriktirecektim var mıdır öneriniz mad 68 de seçeneklerim arasında alınır mı?
https://www.amazon.com.tr/Coverzone...losuz/dp/B0D5HZQGCH?th=1&psc=1[/URL [/ [/URL
![]()
MCHOSE Ace 60 Pro %60 Hall Effect Ice Blue Manyetik Switch 8K Hz RGB Hotswap Siyah Mekanik Gaming Klavye (MC-Ace60-9)
Oyun deneyiminizi hızlandırmak için tasarlanan bu özel hall effect sensörlü klavye ile geleneksel mekanik tasarımların kısıtlamalarından kurtulun.www.gaming.gen.tr
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.