2. el ASUS GTX 750 Ti 2 GB alınır mı?

mustafaaa07

Decapat
Daha fazla  
İşlemci i3 10100F
RAM 8 GB 3200 MHz.
Anakart karar vermedim.
ASUS GTX 750 Ti 2 GB'ın fiyatı 800 TL alınır mı? Oyun oynamak için alıyorum.

Oynayabilirsin yazmışım oraya. İyi oku, anla. Ki halen 750 Ti gibi eski model kart almayı düşünen arkadaş ağır her oyunu Full HD oynama taraftarı değildir. Değil mi?

Oyun oynamak için alıyorum diyen bir kişi, sorunsuzca oynamak ister değil mi?

Ben iyi okudum ve anladım. 10 yıl boyunca da GTX 750 kullandım. 2016 dan sonra çıkan oyunları oynayamadım. Açar, açmaz değil ama oyunlar kasar. Hele ki AC Odyssey ve RE Village tarzında yeni çıkan oyunlardan söz ediyorsak. Böyle olunca da, kartın ömrü daha hızlı azalır. 30 FPS altı oynamanın ne anlamı kaldı sence? Tarih oldu artık bu kartlar. Bunları savunmam bir anlamı yok. Dönemine göre mükemmeldi ama artık geçti.

Oyun oynamak için alıyorum diyen bir kişi, sorunsuzca oynamak ister değil mi?

Ben iyi okudum ve anladım. 10 yıl boyunca da GTX 750 kullandım. 2016'dan sonra çıkan oyunları oynayamadım. Açar, açmaz değil ama oyunlar kasar. Hele ki AC Odyssey ve RE Village tarzında yeni çıkan oyunlardan söz ediyorsak. Böyle olunca da, kartın ömrü daha hızlı azalır. 30 FPS altı oynamanın ne anlamı kaldı sence? Tarih oldu artık bu kartlar. Bunları savunmam bir anlamı yok. Dönemine göre mükemmeldi ama artık geçti.

Gerçekten oyun oynamak için kart bakan bir kişi biraz paraya kıyar gider GTX 970 980 veya üzeri seri kartlara bakar. 750 Ti gibi eski bir modele bakıyorsa zaten amacı yeni çıkan oyunları Full ayarlarda oynamak değildir. Az çok bilir bunu. Bu kartın oynatacağı kaliteli birçok oyun var. Onlarla yoluna devam eder. Umarım anlamışsındır. Uzatmanın lüzumu da yok. Konu bayağı kirlendi.

Tomb Raider, Resident Evil 5-6, Call of Duty serisi vs. gibi bir çok kaliteli, bu kartın rahat oynatacağı oyunlar mevcut.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı