2.el ASUS ROG STRIX G16 alınır mı?

Razor1

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba 2.elde 45bine kutulu faturalı garantisi devam eden bu laptop alınır mı? i7-13650HX ve RTX 4060 versiyonu. Biraz daha pazarlık yapabilirsem ve 40kya kadar düşerse almayı planlıyorum. Normalde 35bine ASUS TUF A15 alacaktım ama fiyatları artmış.

Sıfır TUF yerine temiz 2. el G16 elbette alınır. Garanti bitmeden bakımlarını yaptırıp keyfinize bakarsınız.

Ben de öyle düşünüyorum, yakın bir arkadaşın laptopu. Kendisi çok temiz kullanıyor. Bütçemi aşıyor biraz ama zorlayıp alabilirim.

Tam emin değilim ancak asusun g15 ya da g16 serisi modellerinde kronik bir sorun vardı. İşlemci sürekli 100 dereceleri görüyordu sanırım ama net hatırlamıyorum. Bu tür laptoplarda zaten bazı kronik şeyler de olabilir. Bunu bilerek satın alın.
Zamanında hp laptoplarda da ekran titreme sorunu gibi şeylerde duymuştum.
Yine de kullanım amacınıza göre iyi bir seçim yapın ve böyle bir güçlü laptop alıyorsanız da ısınmayı dert etmeyin çünkü g16 da intel işlemci güçlü olsada fena fena ısınınan bir işlemcidir.

Tam emin değilim ancak ASUS'un G15 ya da G16 serisi modellerinde kronik bir sorun vardı. İşlemci sürekli 100 dereceleri görüyordu sanırım ama net hatırlamıyorum. Bu tür laptoplarda zaten bazı kronik şeyler de olabilir. Bunu bilerek satın alın.
Zamanında HP laptoplarda da ekran titreme sorunu gibi şeylerde duymuştum.
Yine de kullanım amacınıza göre iyi bir seçim yapın ve böyle bir güçlü laptop alıyorsanız da ısınmayı dert etmeyin çünkü G16 da Intel işlemci güçlü olsa da fena fena ısınınan bir işlemcidir.

Isınma sorunu TUF'larda olmuyor muydu? STRIX serisinde de var mı? Amacım oyun oynamak ve dışarı çıkarken yanıma almak. Gerekirse işlemciye UV uygularım. Batarya performansı da az çok önemli benim için.

Isınma sorunu TUF'larda olmuyor muydu? STRIX serisinde de var mı? Amacım oyun oynamak ve dışarı çıkarken yanıma almak. Gerekirse işlemciye UV uygularım. Batarya performansı da az çok önemli benim için.

Aynı modeli 1 ay önce satın aldım eger temiz kullanılmışsa alabilirsin güçlü bir cihaz ısınma problemi ise ben çok yaşamadım öyle çok agır oyunlar oynamadım henüz RDR2 oynadım Ultra ayarlarda 85 derece falandı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı