ASUS ROG STRIX G16 alınır mı?

Mukemmel bir indirim gordum, 6 taksit yapiyorlar vade farksiz ve Windows 11 ile geliyor. 5080'li MSI olani almasaydim kesinlikle bunu alirdim. 120bine almistim onu cunku bu biraz daha fiyat performans geldi ona gore 99bin tl cunku. Almak isteyene tavsiye ederim 99bin TL icin cok ideal bence. @Adlin sen ne dusunuyosun hocam. Aslinda hala MSI olani iade etme sansim var suresi bitmedi ne yapsak buna mi gecsek :)

Bu arada basliga yanlis yazmislar 32gb ram ile geliyor.

Gen 4 degil mi bu, gen5 slotu bosmus arastirdim, gen5e Gen4 takiliyor mu veya gen5 mi takmaliyim?
Takabilirsiniz, Gen 5 değil Gen 4 hızında çalışır.

Mukemmel bir indirim gordum, 6 taksit yapiyorlar vade farksiz ve Windows 11 ile geliyor. 5080'li MSI olani almasaydim kesinlikle bunu alirdim. 120bine almistim onu cunku bu biraz daha fiyat performans geldi ona gore 99bin TL cunku. Almak isteyene tavsiye ederim 99bin TL icin cok ideal bence. @Adlin sen ne dusunuyosun hocam. Aslinda hala MSI olani iade etme sansim var suresi bitmedi ne yapsak buna mi gecsek :)

Bu arada basliga yanlış yazmislar 32 GB RAM ile geliyor.

Nasıl yardımcı olabilirim hocam?

Su vardi hocam gormedin muhtemelen.

Mukemmel bir indirim gordum, 6 taksit yapiyorlar vade farksiz ve Windows 11 ile geliyor. 5080'li MSI olani almasaydim kesinlikle bunu alirdim. 120bine almistim onu cunku bu biraz daha fiyat performans geldi ona gore 99bin tl cunku. Almak isteyene tavsiye ederim 99bin TL icin cok ideal bence. @Adlin sen ne dusunuyosun hocam. Aslinda hala MSI olani iade etme sansim var suresi bitmedi ne yapsak buna mi gecsek :)

Bu arada basliga yanlis yazmislar 32gb ram ile geliyor.
W11 ile gelmesi ve satıcının Teknosa olması güzel. MSI Vector'den geçmeye geren yok fakat, donanım olarak aradaki fark az değil (G-Sync, tam çevre RGB ve Vapor Chamber için değmez gibi). Şu an zaten memnunmuşsunuz Vector cihazınızdan hatırladığım kadarıyla.

W11 ile gelmesi ve satıcının Teknosa olması güzel. MSI Vector'den geçmeye geren yok fakat, donanım olarak aradaki fark az değil (G-Sync, tam çevre RGB ve Vapor Chamber için değmez gibi). Şu an zaten memnunmuşsunuz Vector cihazınızdan hatırladığım kadarıyla.
Sizce 5070ti, r9 8940hx modeli için 80bin tl değer mi?

Sıfır ve dediğiniz gibi 80 bin TL ise değer. Biraz sıcak çalışıyor fakat o işlemci G614 kasalarda.
Şu an dubaideyim. Ürünün fiyatı da 7000 dirhem. 78bin civarı yapıyor. Bu fiyata daha mantıklı bir şey gelir mi bilmiyorum.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250907_013227_Chrome.jpg
    Screenshot_20250907_013227_Chrome.jpg
    97,3 KB · Görüntüleme: 13
@Adlin hocam ram alma isinde biraz gec kaldim, attiginiz RAM'ler 4.5k idi şu an 6Klara cikmis. 5200e var birinde ama satici puani cok dusuk. Baska muadili var midir daha uygun 32*2, 12K cok geldi cunku 2 tane alinca.

Amazon.com.tr sunu buldum bu nasil?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı