2. el bilgisayar alırken garanti süreci nasıl işler?

Busenurr

Yoctopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, başlıkta belirttiğim gibi bir durum var. PC'yi ilk alan kişinin adı faturada yazdığı için ben garantiden yararlanamaz mıyım? Şirketin adını sansürlü bir şekilde vermek gerekirse it***a. Bu durumdan bir sıkıntı yaşar mıyım? Cevaplarınız için teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Olmaz. Zaten bir parçada sorun çıkarsa sorunlu parçayı distribütör gönderebilirsiniz faturaya da gerek yok Seri No'dan falan takip edilebiliyor. Tüm firmalar böyle yapıyor zaten.

Fatura istiyorlar genel olarak, elinde fatura olmasına dikkat et yine de ( bazı firmalar gerek görmüyor. ). Faturanın kimin üstüne olduğunun önemi yok, teknik servise kim gönderdiyse ona geri verirler ürünü.

Anakart gibi bir şey bozulursa sorun olmaz gibi ama ekran kartı bozulursa fatura vs her şeyi istiyorlar genelde para iadesi yapıyorlar sizi hiç önemsemiyorlar şansınıza güveniyorsanız alın. Ekran kartında garanti olayı garip şu aralar.

Anakart gibi bir şey bozulursa sorun olmaz gibi ama ekran kartı bozulursa fatura vs her şeyi istiyorlar genelde para iadesi yapıyorlar sizi hiç önemsemiyorlar şansınıza güveniyorsanız alın. Ekran kartında garanti olayı garip şu aralar.

Alacağım kişi PC'den ekran kartını çıkarmış tek satıyor. Ben kendim farklı bir kart alacağım yani ekran kartından sıkıntı yaşamam diye düşünmüştüm.

Fatura istiyorlar genel olarak, elinde fatura olmasına dikkat et yine de ( bazı firmalar gerek görmüyor. ). Faturanın kimin üstüne olduğunun önemi yok, teknik servise kim gönderdiyse ona geri verirler ürünü.

Kendisi bana e faturasını gösterdi, aldığımda ben e-faturadan garanti işlemleri yapabilir miyim? Yoksa normal şekilde mi faturasını istemem doğru olur?
Olmaz. Zaten bir parçada sorun çıkarsa sorunlu parçayı distribütör gönderebilirsiniz faturaya da gerek yok Seri No'dan falan takip edilebiliyor. Tüm firmalar böyle yapıyor zaten.
Cevabınız için teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı