2. el bilgisayar nasıl hızlı bir şekilde satılır?

750 Ti taktıkları sistemleri o fiyata satmaları piyasanın o olduğu anlamına gelmiyor, aklı başında olan kişilerden satın alır alıcı.

Eğer satıcıların %95'i o fiyata veriyorsa evet piyasanın o olduğu anlamına geliyor bana bir tane İstanbul'da GTX 1650'li sistem göstersene göstereceğin sistemin ya kasası kötüdür ya PSU'su ya işlemcisi ya da herhangi bir parçası kötü olacaktır.

Piyasa İstanbul'dan mı ibaret? Kar amacı güden mahalle bilgisayarcısı gibi düşünüyorsun, halihazırda ekran kartı fiyatları çöküşte iken düşünce tarzın çok saçma geldi.

Evet ve böyle sistemleri sistem bilgisi 0 olan internetten açıp sıfır fiyatlarına bile bakmayan nadir insanlar alıyor konumuz nasıl hızlı satılabilirken böyle bir şey önermek saçma.

Yakın zamanda ekran kartı satmıştım, sarı sitedeki piyasası 1000-1400TL arası idi. O fiyata koyarak satılmayacağını ve o fiyatı haketmediğini bildiğim için 800TL'ye satmıştım.

Gösterdiğin 1070 sistemde i5 5.nesil var Valorant 200 FPS veriyor bunun neresi iyi zaten i5 5.nesil darboğaz yapacak, 1030 zaten ondan daha kötü ekran kartı 2 GB bir de üstüne 3. nesil işlemci var yani 2011 de çıkmış Valorant'ta maksimum 100 FPS bunun neresi iyi anlatır mısın?

Piyasa İstanbul'dan mı ibaret? Kar amacı güden mahalle bilgisayarcısı gibi düşünüyorsun, halihazırda ekran kartı fiyatları çöküşte iken düşünce tarzın çok saçma geldi.

Piyasa İstanbul'dan ibaret diye bir şey söylemedim satışı yapacak arkadaş İstanbul'dan yapıyor bende İstanbul'a göre bir fiyat verdim çünkü normalde çoğu şehirde fiyatlar aynı ama İstanbul mega şehir orada zaten binlerce 2. el PC satışta. Sana şöyle anlatayım eğer bir üründen bir yerde çok fazla varsa o ürün o kadar değersizleşir fark ettiysen genelde en ucuz ürünlerin çoğu İstanbul'da olur anlatabildim mi?

Evet ve böyle sistemleri sistem bilgisi 0 olan internetten açıp sıfır fiyatlarına bile bakmayan nadir insanlar alıyor konumuz nasıl hızlı satılabilirken böyle bir şey önermek saçma.

Sonunda beni anlayan birisi çıktı. Ben zaten arkadaşa önerimi sundum gerisi ona kalmış ama bazı PC'den anlamayan insanlar arkadaşın kafasını bulandırıyor bende onlara engel oluyorum.

Dediğiniz doğru ancak böyle sistemleri 5 6 bine koymak akıl karı mıdır? Senin karından çok zararın var 5 6 bin bu sistemler için ölü fiyat gibi bir şey. Bu zamanda sadece 512 GB SSD'ler bile 1200 lira olmuşken bu fiyatlar çok az.

Son düzenleme:
Ben sana parça bazında örnek verdim, senin bahsettiğin şeyler çok saçma. Madem değerlendirme yapıyoruz yapalım;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
İstanbul'dan satmış olsa bile ''Param Güvende'' ile farklı şehirlere gönderim yapabilir dostumuz, burada dile getirmeye çalıştığımız odak noktası istediği fiyatta koyabileceği fakat o sistemin o fiyatı haketmediğidir. 1030'lu sistem ise piyasanın ne kadar saçma olduğunun belirtisi idi. (6000TL'ye 1030 sistem satıyorlar!?) Yazdığım mesajlardan anlam çıkaramıyorsun ve kendini ezilenlerin savunucusu gibi görüyorsun, ne demek onlara engel oluyorum? 1660Super bile 2. el olarak 2500TL'ye bulunabiliyor iken 1650 sistemi 7500TL'ye satmak hangi akılın karı anlam veremiyorum, bu konu dahilinde sana verdiğim son cevap bu dostum.

Hocam sizin gibiler zaten piyasayı yükseltti. Sıfır halde daha iyi performans veren sistemler alınan fiyata 2. el kasa koyuyorlar.

Hocam sizin gibiler zaten piyasayı yükseltti. Sıfır halde daha iyi performans veren sistemler alınan fiyata 2. el kasa koyuyorlar.
300TL'ye aldığın ürünü 2 yıl sonra kur farkı oldu diye 1500TL'ye satmak gibi düşün. Kendine ne kadar yakıştırabilirse bir insan artık.

300TL'ye aldığın ürünü 2 yıl sonra kur farkı oldu diye 1500TL'ye satmak gibi düşün. Kendine ne kadar yakıştırabilirse bir insan artık.
Hocam valla bazen 2. el ilanlarda geziyorum adam 13 bin TLye gtx 970 sistem satıyor düşünün yani insanlar malını mı gözünde büyütüyor yoksa tuttuğunu öpme derdinde mi bilemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…