20000 TL iyi bütçe bütün oyunları açacak sıfır PC alınır o paraya neden ikinci el dusunuyorsunuz sadece kasa için söyledim, siz bütün parçalar için mi 20.000 TL bütçe ayırdınız?
20000 TL iyi bütçe bütün oyunları açacak sıfır PC alınır o paraya neden ikinci el dusunuyorsunuz sadece kasa için söyledim, siz bütün parçalar için mi 20.000 TL bütçe ayırdınız?
Aynen bütün parçalar için ayırdığım için 20.000 tl bütçem var. Monitörden işlemciye kadar her şey dahil 20.000 tl. Ama uygun bir sistem bulabilirsem 0 da alabilirim. Var mı öneriniz ?
Aynen bütün parçalar için ayırdığım için 20.000 TL bütçem var. Monitörden işlemciye kadar her şey dahil 20.000 TL. Ama uygun bir sistem bulabilirsem 0 da alabilirim. Var mı öneriniz?
20k ya tüm set böyle alınır ve üzmezde ileride sağlam bir ekran kartı takılırsa iyi olur takılmazsa bile bayağı bir götürür hem güçlü bir işlemciye sahip olmuş olur.
İllaki ekran kartı istiyorum derse Max bu tarz bir sistem alınabilir
Klavye, mouse, mousepad var zaten hocam ondan yana sıkıntı yok zaten. Apu sisteme çok yanaşmıyorum. Ki son karar apu alacak olursam da rami 16 değil 2x16 kullanırdım şahsen
Ki hocam zaten attığınız sistem 15k. İkinci elden ekran kartı dahil bakındığımda 1080ti, ryzen 5 5600'lü sistemi max 17k bandında toparlayabiliyorum monitor harici.
Klavye, mouse, mousepad var zaten hocam ondan yana sıkıntı yok zaten. Apu sisteme çok yanaşmıyorum. Ki son karar apu alacak olursam da rami 16 değil 2x16 kullanırdım şahsen
Ki hocam zaten attığınız sistem 15k. İkinci elden ekran kartı dahil bakındığımda 1080ti, ryzen 5 5600'lü sistemi max 17k bandında toparlayabiliyorum monitor harici.