2. el bilgisayar toplanır mı?

Bütçe
20000

ForDiablo

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
HP Victus 16-E1011NT / Ryzen 5 6600H / RTX 3050Tİ / 8 GB RAM / 512 GB SSD
Merhaba hocalarım. İkinci elden yavaş yavaş masaüstü PC toplamayı düşünüyorum. Sizce mantıklı mı ve nelere dikkat etmem gerekir?

Son düzenleyen: Moderatör:
20000 TL iyi bütçe bütün oyunları açacak sıfır PC alınır o paraya neden ikinci el dusunuyorsunuz sadece kasa için söyledim, siz bütün parçalar için mi 20.000 TL bütçe ayırdınız?

20000 TL iyi bütçe bütün oyunları açacak sıfır PC alınır o paraya neden ikinci el dusunuyorsunuz sadece kasa için söyledim, siz bütün parçalar için mi 20.000 TL bütçe ayırdınız?
Aynen bütün parçalar için ayırdığım için 20.000 tl bütçem var. Monitörden işlemciye kadar her şey dahil 20.000 tl. Ama uygun bir sistem bulabilirsem 0 da alabilirim. Var mı öneriniz ?

Aynen bütün parçalar için ayırdığım için 20.000 TL bütçem var. Monitörden işlemciye kadar her şey dahil 20.000 TL. Ama uygun bir sistem bulabilirsem 0 da alabilirim. Var mı öneriniz?

Monitörü 2. el alabilirsiniz kalan bütçeyede mouse vs alırsınız.

Bütçe çok kötü değil ben olsam bu bütçede ekran kartsız PC kullanmam.

20k ya tüm set böyle alınır ve üzmezde ileride sağlam bir ekran kartı takılırsa iyi olur takılmazsa bile bayağı bir götürür hem güçlü bir işlemciye sahip olmuş olur.

İllaki ekran kartı istiyorum derse Max bu tarz bir sistem alınabilir

https://www.akakce.com/monitor/en-u...d-freesync-ips-oyuncu-u-fiyati,225827594.html

klavye mouse kulaklık için biraz bütçe artarsa sıfır olarak bu monitör alınabilir.

Son düzenleme:

Klavye, mouse, mousepad var zaten hocam ondan yana sıkıntı yok zaten. Apu sisteme çok yanaşmıyorum. Ki son karar apu alacak olursam da rami 16 değil 2x16 kullanırdım şahsen

Ki hocam zaten attığınız sistem 15k. İkinci elden ekran kartı dahil bakındığımda 1080ti, ryzen 5 5600'lü sistemi max 17k bandında toparlayabiliyorum monitor harici.

Bütce çok kötü değil ben olsam bu bütçede ekran kartsız pc kullanmam
Aynı fikirdeyim hocam. Apuya yanaşmıyorum çok

Klavye, mouse, mousepad var zaten hocam ondan yana sıkıntı yok zaten. Apu sisteme çok yanaşmıyorum. Ki son karar apu alacak olursam da rami 16 değil 2x16 kullanırdım şahsen

Ki hocam zaten attığınız sistem 15k. İkinci elden ekran kartı dahil bakındığımda 1080ti, ryzen 5 5600'lü sistemi max 17k bandında toparlayabiliyorum monitor harici.

Aynı fikirdeyim hocam. Apuya yanaşmıyorum çok
Öncelikle şehir neresi hocam ve kendiniz montaj yapabiliyor musunuz parçaları tek tek

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı