2. el bilgisayar toplanır mı?

Bütçe
20000
Klavye, mouse, mouse pad var zaten hocam ondan yana sıkıntı yok zaten. APU sisteme çok yanaşmıyorum. Ki son karar APU alacak olursam da RAM'i 16 değil 2x16 kullanırdım şahsen.

Ki hocam zaten attığınız sistem 15k. İkinci elden ekran kartı dahil bakındığımda 1080 Ti, Ryzen 5 5600'lü sistemi Max 17k bandında toparlayabiliyorum monitor harici.

Aynı fikirdeyim hocam. APU'ya yanaşmıyorum çok.

Hocam ekipman olduğunu söyleseydiniz daha iyi sistem atardım.

Hocam ekran kartı, RAM ve SSD markalarını ilk defa duyuyorum.

Gainward giriş orta seviye markadır agi Apacer'da çoğu marka kullanıyor hazır sistemlerde RAM'de marka çok önemli değil Apacer iyi markadır. Bu fiyata MSI Gaming X bekliyorsanız maalesef.

Gainward giriş orta seviye markadır agi Apacer'da çoğu marka kullanıyor hazır sistemlerde RAM'de marka çok önemli değil Apacer iyi markadır. Bu fiyata MSI Gaming X bekliyorsanız maalesef.
İkinci elden ekran kartı dahil bakındığımda 1080ti, ryzen 5 5600'lü sistemi max 17k bandında toparlayabiliyorum monitor harici. Bu fiyata ben de çok bişey beklemiyorum ama attığınız sistemde adı sanı duyulmamış markalar olunca insan geri duruyor. Ayrıca attığınız site hakkında da bolca şikayet var hocam

İkinci elden ekran kartı dahil bakındığımda 1080 Ti, Ryzen 5 5600'lü sistemi Max 17k bandında toparlayabiliyorum monitor harici. Bu fiyata ben de çok bir şey beklemiyorum ama attığınız sistemde adı sanı duyulmamış markalar olunca insan geri duruyor. Ayrıca attığınız site hakkında da bolca şikayet var hocam.

1080 Ti nedir hocam bu bütçeye en kötü 2060 vs alın ve her site için şikayet var sıkıntı olursa her marka sizinle ilgilenir. İkinci elden trilyarlarca kat iyidir karar sizin.

Hatta 1080ti fiyatına rx 6600 alabilirsiniz ikinci elden

1080 Ti nedir hocam bu bütçeye en kötü 2060 vs alın ve her site için şikayet var sıkıntı olursa her marka sizinle ilgilenir. İkinci elden trilyarlarca kat iyidir karar sizin.

Hatta 1080ti fiyatına rx 6600 alabilirsiniz ikinci elden
1080 ti 2060 i paramparça eder, yer yer 6600 ide geçebilir ama ben olsam 6600 tercih ederim 2060 sa asla tercih edilmemesi gerekir 1080 ti varken

1080ti 6600xt ile benzer performans veriyor. Kart çok güçlü. Sorun güç tüketimi. 1000 serisi kartların güç tüketimi fazla oluyor. 20.000 bandında şu an alacağınız sıfır sistemler 1080ti+5600 ikilisinden güçlü olamaz. Eğer temiz ürünler buluyorsanız ikinci el sistem dizebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı